20. april 2024 11:47

Marko Barać: Očekuje nas drugačija utakmica protiv Cedevite, ali pristup mora da bude isti

Izvor: TANJUG

podeli vest

Marko Barać: Očekuje nas drugačija utakmica protiv Cedevite, ali pristup mora da bude isti

Foto: TANJUG/DIMITRIJE NIKOLIĆ

BEOGRAD - Trener košarkaša Mege Marko Barać izjavio je danas da očekuje drugačiju utakmicu protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani, ali je dodao da pristup njegovog tima mora da bude isti kao i u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa regionalne ABA lige.

Košarkaši Mege su pre pet dana u Beogradu pobedili Cedevita Olimpiju rezultatom 119:98 u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa regionalne lige. Serija se igra na dve pobede, a drugi meč je na programu sutra od 20 časova u Ljubljani.

"Imaćemo protiv sebe veoma motivisanu ekipu. Uz određene korekcije, potrebno nam je mnogo energije i fokusa kako bismo došli u priliku da pobedimo i završimo seriju", rekao je Barać, saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba.

Kapiten Mege Uroš Plavšić izjavio je da se nada pobedi u Ljubljani.

"Spremni putujemo u Ljubljanu. Ne treba previše pričati o kvalitetu ekipe protiv koje igramo koja ima dosta dobrih i iskusnih igrača. Na nama je da damo sve od sebe i budemo maksimalno fokusirani svih 40 minuta. Izuzetno smo motivisani, nadamo se pozitivnom ishodu i plasmanu u polufinale plej-ofa", dodao je Plavšić.