20. april 2024 13:42

Željko Obradović: Želimo da seriju završimo već sutra, nadam se podršci navijača

Izvor: TANJUG

podeli vest

Željko Obradović: Želimo da seriju završimo već sutra, nadam se podršci navijača

Foto: TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ

BEOGRAD - Ekipa Igokee je pokazala da je u stanju da igra na visokom nivou i samo uz maksimalno poštovanje domaćeg tima i visok nivo koncentracije mi možemo do pobede, izjavio je danas trener Partizana Željko Obradović uoči drugog meča četvrtfinala plej-ofa regionalne ABA lige.

Košarkaši Partizana pobedili su pre tri dana u Beogradu ekipu Igokee rezultatom 94:85 u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa ABA lige. Drugi meč na programu je sutra od 18 časova u Laktašima. Četvrtfinalna serija se igra na dve pobede.

"Pred nama je druga utakmica protiv Igokee. Imali smo nekoliko dana da se posvetimo njenoj pripremi i da u Laktaše krenemo sa nepromenjenom ambicijom, a to je završetak ove serije već sutra", rekao je Obradović, prenosi zvanični sajt Partizana.

"Ekipa Igokee je pokazala da je u stanju da igra na visokom nivou i samo uz maksimalno poštovanje domaćeg tima i visok nivo koncentracije mi možemo do pobede. Nadam se i da će nam naši navijači pružiti podršku na isti način kao i svaki put do sada u Laktašima", naglasio je Obradović.

Centar Partizana Balša Koprivica izjavio je da veruje u pobedu "crno-belih" u Laktašima.

"Očekujemo da Igokea pruži svoj maksimum i sve učini kako bi se serija vratila u Beograd. Pripremili smo se kroz nekoliko treninga, znamo vrline i mane protivnika i verujemo u pobedu koja bi nam već sutra donela plasman u polufinale", poručio je Koprivica.

Eventualna majstorica je na programu 28. aprila u Beogradu. Bolji iz duela između Partizana i Igokee igraće u polufinalu plej-ofa protiv Budućnosti.