29. mart 2024 14:24

Željko Tanasković: Partizan osuđuje neprimerno prozivanje predsednika Vučića

Izvor: TANJUG

podeli vest

Željko Tanasković: Partizan osuđuje neprimerno prozivanje predsednika Vučića

Foto: Tanjug video

BEOGRAD - Želimo oštro da osudimo neprimereno prozivanje predsednika države Aleksandra Vučića.

Ovi postupci ne samo da nanose štetu porodici Sportskog društva Partizan, već i Srbiji, naveo je danas u saopštenju generalni sekretar Sportskog društva Partizan Željko Tanasković.

"Predanosti i angažovanja predsednika Vučića u rešavanju brojnih izazova sa kojima se naša zemlja suočava, prosto je nemoguće ne primetiti. Vreme i energija posvećeni su unapređenju svih segmenata društvenog života, što može da čini samo najrazvijenija i najodgovornija ličnost", istakao je Tanasković.

Posebno je uočljiv proces napretka u oblasti sporta. Nikada ranije država nije tako značajno ulagala u sportske aktivnosti kao danas, što je za svaku pohvalu, dodao je nekadašnji kapiten odbojkaške reprezentacije.

"Sportsko društvo Partizan će na redovnoj skupštini u aprilu mesecu, preduzeti sve korake koji će jasno staviti do znanja da ne podržavamo vređanje institucije predsednika i Aleksandra Vučića lično, jer on nesebično pomaže naše klubove".

Takođe, Sportsko društvo Partizan, kao vlasnik celokupnog sportskog kompleksa na stadionu Partizana, preduzima sve neophodne korake kako bi rešilo nagomilane probleme iz prethodnog perioda, naglasio je on.

"Naš cilj je izgradnja zdravih odnosa sa svima koji donose odluke, te se još jednom jasno distanciramo od pojedinaca koji neprimereno prozivaju ličnost i instituciju predsednika", zaključio je Tanasković.