29. mart 2024 13:19

"Noć ukusa" biće održan u petak uveče na Palilulskoj pijaci

Izvor: TANJUG

podeli vest

"Noć ukusa" biće održan u petak uveče na Palilulskoj pijaci

Foto: TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ

BEOGRAD - Na pijaci "Palilula" večeras se održava peta po redu muzičko-gastronomska manifestacija "Noć ukusa", u organizaciji Javnog komunalnog preduzeća "Beogradske pijace".

"Posetioce očekuje bogat asortiman domaćih slatkih i slanih specijaliteta, kao i ručno rađenih unikatnih predmeta i prirodne kozmetike, uz nezaobilazno dobar provod", rekla je za Tanjug Jelena Nikolić, ispred JKP "Beogradske pijace".

Ona je istakla da posetioce očekuje i inače bogata i raznovrsna ponuda brojnih i poznatih ugostiteljskih objekata koji su učinili da pijaca "Palilula" postane novo urbano mesto okupljanja i uživanja u kvalitetnim i neobičnim ukusima.

"Ukusna hrana, pripremljena na tradicionalni način, s primesama modernog kombinovanja namirnica, po povoljnijim cenama, odlika je restorana koji posluju na ovoj pijaci i u kojima se uvek traži mesto više", rekla je Nikolić.

Ona je dodala da su "Beogradske pijace", sa ciljem da "Noć ukusa" protekne u što prijatnijoj atmosferi, posetiocima pripremile dobar provod, uz stare i nove muzičke hitove u okviru di-džej programa.

Manifestacija počinje u 18 sati i traje do 23 časa. Ulaz je za sve posetioce besplatan.