25. maj 2023 12:28

Poslanik Srpske napredne stranke: U Srbiji postoje "agresivno-liberalne snage"

Izvor: TANJUG

podeli vest

Poslanik Srpske napredne stranke: U Srbiji postoje "agresivno-liberalne snage"

Foto: TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ

BEOGRAD – Poslanik Srpske napredne stranke Đorđe Todorović pitao je danas bezbednosne službe da li su preduzete sve mere kako bi se osigurala i garantovala bezbednost građanima i njihovo pravo na slobodno okupljanje jer, kako je rekao, u Srbiji postoje “agresivno liberalne snage”.

Todorović je rekao da su za danas zakazane litije, a da su snage koje pominje besne.

Takođe, rekao je i da “tajkunski mediji” ne prestaju već deset dana da pišu “najodvratnije tekstove” o sutrašnjem skupu na koji je pozvao Aleksandar Vučić.

“I na to smo navikli, to jeste anti-državna agenda Šolakovih medija, ali problem je kada motivišu veće ludake koji na Tviteru porede narod sa ovcama, zombijima, pa ih čak i Pajtić naziva "pokretnim torom". A oni iz Moramo-Zajedno porede dolazak srpskog naroda u Beograda sa Musolinijevim ulaskom u Firencu. To je mišljenje lažne elite o sopstvenom narodu”, rekao je Todorović.

Kako je naveo, to isto mišljenje dele jedino i samo sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem.

“Dok će elitisti bušiti gume i zaustavljati autobuse u centralnoj Srbiji, Кurti će zastrašivati Srbe na КiM da sutra ne prisustvuju skupu”, rekao je Todorović i dodao da će sutra ispred skupštine biti održan “skup budućnosti, a ne vraćanje u prošlost”.

“A u subotu? U subotu će biti jedan običan - kontramiting. Oni kažu "sve mora da stane", a mi kažemo "Srbija ne sme da stane", poručio je Todorović.