31. mart 2024 12:19

Vučević: Tek će se videti rezultati zajedničkog rada i ulaganja u Vojsku Srbije

Izvor: TANJUG

podeli vest

Vučević: Tek će se videti rezultati zajedničkog rada i ulaganja u Vojsku Srbije

Foto: TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ

BEOGRAD - Dosadašnji ministar odbrane i mandatar za sastav nove Vlade Miloš Vučević izjavio je danas da će se tek videti rezultati zajedničkih planova i ciljeva kada je reč o Vojsci Srbije i zahvalio se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na podršci.

"Ponosan sam na ono što smo zajednički uradili. Ovih godinu i po dana, mislim da smo uradili dobre i važne stvari. I tek ćete videti rezultate svih tih zajedničkih planova i ciljeva", rekao je Vučević nakon obilaska jedinice Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane na aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" u Batajnici.

On se zahvalio i svojim saradnicima u Ministarstvu odbrane i načelniku Generalštaba (Vojske Srbije Milanu) Mojsiloviću, celom Generalštabu Vojske Srbije na otvorenom, prijateljskom, patriotskom odnosu i saradnji.

Vučević je istakao da će nova Vlada, isto kao i prethodna na čelu sa premijerkom Anom Brnabić, dati maksimalnu podršku Vojci Srbije.

"Zajedno sa predsednikom Republike, jer Vojska Srbije je garant opstanka i ostanka Srbije kao slobodne, nezavisne i suverene države", poručio je Vučević.