Sve vesti •   19.09.2014 15:42

  Dositej - 275 godina od rođenja velikog prosvetitelja

  Veliki jubilej, 275. godišnjica od rođenja srpskog prosvetitelja Dositeja Obradovića biće, 23. septembra obeležen otvaranjem izložbe njegovih portreta, rukopisa, pisama i prepisa knjiga koji obeležavaju njegov život i delatnost. ...»


 •   19.09.2014 15:40

  Dačić s Kukanom o saradnji Srbije sa Evropskim parlamentom

  Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić sastao se danas sa predsedavajućim delegacije Evropskog parlamenta pri parlamentarnom Komitetu za stabilizaciju i pridruživanje Eduardom Kukanom, sa kojim je razgovarao o saradnji Srbije sa Evropskim parlamentom. ...»


 •   19.09.2014 15:38

  Mihajlović: Opštine da dostave ekonomične i realne projekte

  Lokalne samouprave moraju imati u vidu da se država nalazi u teškoj situaciji i zbog toga projekti koje nam dostavljaju moraju biti ekonomični, efikasni i zasnovani na realnim potrebama građana, izjavila je danas potpredsednik vlade Zorana Mihajlović, koja je danas razgovarala sa rukovodstvima grada Užica i opštine Kikinda....» •   19.09.2014 15:35

  Incko: Entiteti nemaju pravo na otcepljenje

  Visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini Valentin Incko naglasio je danas da je BiH međunarodno priznata država čiji su suverenitet i integritet garantovani međunarodnim pravom i Dejtonskim mirovnim sporazumom, prema kome entiteti nemaju pravo na otcepljenje. ...»


 •   19.09.2014 15:33

  Kurc: Austrija podržava reforme u Srbiji

  Austrija u potpunosti podržava srpskog premijera Aleksandra Vučića u sprovođenju sveobuhvatnih reformi, u cilju daljeg napretka Srbije na putu ka EU, istakao je danas ministar inostranih poslova Austrije Sebastijan Kurc. ...»


 •   19.09.2014 15:32

  Dodik: Putin podržava Dejtonski sporazum

  Ruska Federacija u kontinuitetu iskazuje privrženost Dejtonskom sporazumu kroz rad Saveta za implementaciju mira i Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, rekao je predsednik RS Milorad Dodik, po povratku iz zvanične posete Rusije, tokom koje se sreo i sa predsednikom Vladimirom Putinom. ...»


 •   19.09.2014 15:08  

  Diković: Veliki ugled vojske i vojne profesije

  U kasarni "Vojvoda Petar Bojović" u Sinkovcu, kod Leskovca, danas su vojničku zakletvu položili vojnici na dobrovoljnom služenju vojnog roka, profesionalni vojnici i kadeti 139. klase Vojne akademije. ...»


 •   19.09.2014 15:07

  Jovičić: Spremni da saslušamo i iznađemo rešenja

  SNS je uvek otvorena za probleme građana, spremna da ih sasluša i pomogne u iznalaženju ostvarivih rešenja, a u skladu sa politikom brige prema svim građanima Uprava grada je ponudila zakupcima DEPO-a najbolje moguće alternativno rešenje za svoja prodajna mesta, izjavio je danas šef odborničke grupe u Skupštini grada Beograda Aleksandar Jovičić....»
Banca Intesa Beograd
Instittut za strane jezike