Video galerije


 •   01.02.2015 16:47

  Pao plafon u školi u Vučju  

  Deo plafona koji je renoviran oktobra prošle godine u Osnovnoj školi "Bora Stanković" u Vučju. kod Leskovca, pao je u noći između petka i subote, potvrdila je Tanjugu direktorka te škole Nadica Filipović. ...»


 •   01.02.2015 16:39

  Dačić: Dahlan doprineo unapređenju odnosa Srbije i UAE  

  Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić potvrdio je danas da je Muhamed Dahlan, savetnik saudijskog prestolonaslednika i glavni rival palestinskog lidera Mahmuda Abasa, dobio državljanstvo Srbije zbog, kako je rekao, svog angažovanja na uspostavljanju dobrih odnosa između Abu Dabija i Beograda....» •   01.02.2015 15:44

  Čadež: Reformisana komora bi stimulisala izvoz   

  Stimulisanje izvoza je ključno pitanje na koje moramo da odgovorimo da bismo pokrenuli privredni rast, izjavio je danas predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež i dodao da doprinos na tom putu može dati samo reformisani komorski sistem. ...»


 •   01.02.2015 15:29

  Februarska nagrada uručena Dušanu Kovačeviću  

  Direktoru Exit festivala Dušanu Kovačeviću danas je na Svečanoj akademiji povodom 1. februara Dana Novog Sada, u Srpskom narodnom pozorištu uručena Februarska nagrada Grada Novog Sada za 2015. godinu. ...»


 •   01.02.2015 15:22

  Prestavnici 23 grada na rođendanu Novog Sada  

  Povodom obeležavanja 1. februara Dana Grada Novog Sada u Svečanoj sali Gradske kuće danas je upriličen Prijem za delegacije gradova pobratima i gradova prijatelja Novog Sada, a domaćini su bili gradonačelnik Miloš Vučević i predsednik Skupštine Grada Novog Sada Siniša Sević. ...» •   01.02.2015 14:37

  Dačić na izjavu Kocijančičeve: EU da obrati pažnju  

  Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas, povodom saopštenja Maja Kocijančič, porparolke komesara EU za susedsku politiku i proširenje Johanesa Hana, o ombudsmanu, da "to nije način komuniciranja s jednom suverenom državom kao što je Srbija". ...»


 •   01.02.2015 14:23

  Dačić: Očekujemo da MSP bude zaista sud pravde  

  Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić ocenio je danas da je nemoguće predvideti presudu Međunarodnog suda pravde povodom međusobnih optužbi Srbije i Hrvatske za genocid, ali je izrazio uverenje da će taj sud zaista biti "sud pravde". ...»


 •   01.02.2015 14:04

  Kako sada funkcionise reciklažna industrija?  

  Usvajanjem izmena i dopuna seta ekolških zakona kojim bi bilo omogućeno formiranje i početak rada Fonda za zaštitu životne sredine u toku godine, reciklažna industrija će moći da prevaziđe najkrupnije probleme koje je muče već više od dve godine, izjavila je danas predsednica Udruženja reciklera Srb...»Banca Intesa Beograd