Video galerije •   22.10.2014 20:57

  Ruski hor "Glinka" u Sabornoj crkvi u Nišu  

  U Sabornoj crkvi u Nišu večeras je održan koncert ruskog akademskog hora "Glinka", na kome su izvedene srpske i ruske duhovne pesme, dela Mokranjca, Svetislava Božića i Zorana Mulića. ...»


 •   22.10.2014 18:08

  Ilić: DSS u Novom Sadu napustilo tridesetak članova  

  Potpredsednik Demokratske stranke Srbije i predsednik Gradskog odbora DS S Novi Sad Borko Ilić izjavio je danas da je tu stranku u Novom Sadu napustilo tridesetak članova i da nisu istinite informacije da je došlo do odlaska većeg broja članova. ...»


 •   22.10.2014 18:05

  Knap:Vučić naložio rešavanje problema srpske birokratije  

  Najveći problem nemačkih kompanija koje posluju u Srbiji je srpska birokratija, izjavio je danas direktor Delegacije nemačke privrede u Beogradu Martin Knap i istakao da je premijer Aleksandar Vučić, tokom susreta sa nemačkim investitorima, odmah naložio rešavanje tih problema. ...»


 •   22.10.2014 16:54

  Šverc cigareta u Novom Sadu, inspekcija: vršimo kontrole

  U Novom Sadu su se pojavile švercovane cigarete iz okolnih zemalja, pa i sa akciznim oznakama Kosova, a tržišna inspekcija navodi da na pijacama i maloprodajnim objektima intezivno kontroliše promet cigareta i rezanog duvana i da je za devet meseci izvršila više od 400 kontrola. ...»


 •   22.10.2014 16:52

  MUP intenzivno traga za razbojnikom sa fotografije  

  Pripadnici beogradske policije pozvali su danas građane da pomognu u identifikaciji i pronalaženju NN osobe sa fotografije, za koju se osnovano sumnja da je ove godine izvršila više krivičnih dela razbojništva u poslovnim objektima u Beogradu. ...»Banca Intesa Beograd