Video galerije


 •   16.09.2014 15:23

  Počeo skrining za Poglavlje 27- životna sredina

  U Briselu je danas otvoren eksplanatorni skrining za poglavlje 27 tokom koga će se razmatrati oblasti horizontalnog zakonodavstva, kvaliteta vazduha, zaštite od buke, upravljanja otpadom, zaštita prirode, hemikalije, kontrola industrijskog zagađenja i upravljanje rizikom i klimatske promene. ...» •   16.09.2014 14:30

  Gašić: Srbija kredibilan i pouzdan partner

  Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je danas da je učešće Srbije na samitu NATO u Velsu potvrda da zauzima poziciju kredibilnog i pouzdanog partnera, i da je njeno jasno opredeljenje da u saradnji sa različitim zemljama usvaja najviše standarde u pojedinim oblastima. ...» •   16.09.2014 13:55

  Pastor zadovoljan, SNS, SPS: pala pokrajinska vlada

  Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor izjavio je da je današnji sastanak sa delom političkih stranaka koje čine pokrajinski parlament bio uspešan zbog atmosfere, zaključaka i odgovornosti iskazane na njemu, dok predstavnici SNS i SPS na sastanku Igor Mirović i Dušan Bajatović smatrađu da je p...»


 •   16.09.2014 13:34

  Danilović i Čović složni: Srebro je fenomenalan uspeh

  Čelni ljudi košarkaških klubova Partizan i Crvena zvezda Predrag Danilović i Nebojša Čović ocenili su danas da je reprezentacija Srbije osvajanjem srebrne medalje na prvenstvu sveta u Španiji napravila veliki uspeh. ...»


 •   16.09.2014 13:28

  Mirović:Sastanak pokazatelj da je pokrajinska vlada pala

  Predsednik Saveta za Vojvodinu SNS Igor Mirović rekao je da današnji sastanak u Skupštini Vojvodine pokazatelj da je pokrajinska vlada već pala i da nema kapacitet, te da je neophodno pokrenuti mehanizme za izlazak iz krize. ...»


 •   16.09.2014 13:27

  EU donirala 20 vozila za program pomoći Romima

  Dvadeset lokalnih samouprava dobilo je terenska vozila “dačija” u okviru podrške EU za inkluziju Roma, koja su im danas uručena u Palati Srbije u prisustvu ministarke Jadranke Joksimović, šefa delegacije EU u Srbiji Majkla Devenporta i šefa misije OEBS Petera Burkharda. ...»

Banca Intesa Beograd
Instittut za strane jezike