Video galerije •   01.10.2014 19:32

  Rajhel: Za pomirenje važno rešenje statusa

  Specijalni izaslanik za jugoistočnu Evropu, Tursku i EFTA u Ministarstvu spoljnih poslova Nemačke Ernst Rajhel ocenio je večeras da je za puno pomirenje Srbije i Kosova važno rešiti pitanje statusa. ...»


 •   01.10.2014 19:26

  Đurić: Okrenuti smo rešavanju sukoba sa Albancima

  Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić izjavio je večeras da srpska vlada poštuje albanski narod i da je odgovorna za obezbeđivanje sigurnog života sprskog naroda na KiM, a u tom cilju će nastojati da reši višedecenijski sukob sa Albancima. ...»


 •   01.10.2014 18:52

  Žbogar: Od implementacije zavisi napredak ka EU

  Šef Kancelarije EU na Kosovu Samjuel Žbogar izjavio je danas da u EU nema dogovora o statusu Kosova, ali da je implementacija Briselskog sporazuma uslov i za proces pridruživanja Srbije, u okviru poglavlja 35, kao i za napredak Kosova, u vidu odredbe Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju. ...» •   01.10.2014 18:00

  Advokati protestovali u Nišu

  Advokati, članovi Advokatske komore Niša i Advokatske komore Zaječara protestvovali su danas ispred Palate pravde u Nišu, tražeći da se njihovi zahtevi uvaže i najavljujući da će istrajati do ispunjenja zahteva. ...»


 •   01.10.2014 17:24

  Đurić: Od političara zavise budući odnosi Srba i Albanaca

  Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić ocenio je danas da bi Srbi i kosovski Albanci 2025. godine mogli da budu saveznici i prijatelji, ali da će to zavisiti od poteza koje političari u Beogradu i Prišitni budu preduzimali narednih godina ...»


 •   01.10.2014 17:11

  Studenti protestovali u Beogradu i Nišu

  Studenti okupljeni u asocijaciji "Studentski front" danas su organizovali protestnu šetnju centralnim ulicama u Beogradu, nezadovoljni izmenama Zakona o visokom obrazovanju, a protestovali su i akademci u Nišu. ...»


 •   01.10.2014 17:10

  Stefanović:Zadatak studenata KPA izgradnja bezbedne Srbije

  Na Kriminalističko-policijskoj akademiji danas je nova generacija mladića i devojaka počela školovanje, uz poruku ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića da je njihov zadatak izgradnja moderne, bezbedne i prosperitetne Srbije. ...»
Banca Intesa Beograd