Video galerije
 •   19.04.2014 20:08

  Uskršnja poslanica patrijarha Irineja

  Patrijarh srpski Irinej čestitao je uskršnje praznike, uz poruku da se posebno moli za braću i sestre na Bliskom istoku i u Ukrajini, sa željom i molitvom da se razagna tama greha koja se nadvila nad njima i da se prosvetli um i duša sejačima mržnje prema svetom pravoslavlju. ...»


 •   19.04.2014 20:02

  Novi Pazar: Stanje za sada stabilno

  Na području Novog Pazara stanje sa vodostajem reka je za sada stabilno, voda ne izlazi iz korita, ali se Raška izlila u jednom delu na izlazu iz Novog Pazara na potezu Postenje - Raška...»


 •   19.04.2014 20:02

  Požega, Lučani, Kuršumlija i Zaječar najviše ugroženi

  Načelnik Sektora za vanredne situacije Srbije Predrag Marić izjavio je večeras da je osim Požege, Lučana i Kuršumlije vanredna situacija proglašena i u Zaječaru, istakavši da su to mesta koja su najviše bila ugrožena od poplava u poslednjih 30 sati. ...»


 •   19.04.2014 19:58

  Božović: Ranjeni policajac stabilno, ali još u opasnosti

  Državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Vladimir Božović izjavio je u Novom Sadu da je policajac Ivan Mičić (25), koji je danas ranjen prilikom intervencije stabilno, ali u izuzetno teškom stanju, kao i da mu je život još u opasnosti. ...»
 •   19.04.2014 17:39

  Kruševac: Nema razloga za vanredno stanje zbog poplava

  U Kruševcu neće biti uvedeno vanredno stanje zbog poplava, izjavio je danas gradonačelnik Bratislav Gašić, ističući da nema ugroženih domaćinstava, kao i da je lokalna samouprava u prethodnih godinu i po dana radila na čišćenju kanala što je olakšalo protok vode. ...»
Banca Intesa Beograd