Video galerije

 •   27.03.2015 19:53

  Antić: Mašine na kopovima, proizvodnja se normalizuje  

  Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je večeras da se posle četvorodnevnog štrajka sindikata četiri preduzeća preduzimaju mere za normalizaciju proizvodnje u "TE-KO Kostolac", da su se radnici vratili u proizvodnju, a mašine krenule ka kopovima. ...»
 •   27.03.2015 18:03

  Sindikati odlučili da zamrznu štrajk   

  Radnici četiri preduzeća u Rudarskom basenu Kostolac odlučili su danas da prekinu blokadu puteva i zamrznu štrajk, a posle sastanka sa ministrom Aleksandrom Antićem i rukovodstvom dogovoreno je da se u ovom trenutku zaustavi proces privatizacije tih kompanija. ...»


 •   27.03.2015 17:51

  Dačić: EU perspektiva kljuena za dijalog Beograda i Prištine  

  Evropska perspektiva suštinski je doprinela unapređenju regionalne saradnje i odnosa na zapadnom Balkanu i bila je ključni faktor koji je doprineo uspehu dijaloga Beograda i Prištine, istakao je danas prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. ...»


 •   27.03.2015 16:54

  Nikolić: Radnici basena Kostolac prekinuli blokadu puteva   

  Nakon četiri sata razgovora ministra energetike Aleksandra Antića sa radnicima rudarskog basena "Kostolac" završeni su bez konkretnog dogovora, a predstavnik sindikata "Autotransporta" Borislav Nikolić kaže da je okončana blokada puteva, koja je trajala četiri dana. ...»


 •   27.03.2015 16:52

  Završena primopredaja novih pogona u RTB Bor  

  Kandska kompanija SNC "Lavalin" zadužena za izgradnju nove topionice i fabrike sumporne kiseline u Rudarsko-topioničarskom basenu Bor, predala je kombinatu bakra na upotrebu i upravljanje sva postrojenja predviđena projektom. ...»Banca Intesa Beograd