24. januar 2023 14:00

Putno zdravstveno osiguranje u AMS Osiguranju uz 30 odsto popusta

Izvor: TANJUG

podeli vest

Putno zdravstveno osiguranje u AMS Osiguranju uz 30 odsto popusta

Foto: PROMO

BEOGRAD - Svi koji se odluče za Putno zdravstveno osiguranje mogu da ga kupe na webshop-u AMS Osiguranja uz popust od 30 odsto.

"Kada uplatite Putno zdravstveno osiguranje, ostaje vam samo da se spakujete, sa sobom obavezno ponesete osmeh i uživate u prazničnoj euforiji! Srećan put!", poručuje AMS Osiguranje.

"Ovo je Srećko i ima nešto važno da vam kaže!

Ćao, ja sam Srećko i čuvam sve što vam je važno - vaš dom, vaše zdravlje, vaš auto i vaše poslovanje. Obećavam da ću biti vaš veran saputnik, mudri savetnik i najbolji čuvar svih vaših dragocenosti", navodi AMS Osiguranje.

Zima je period kada većina voli da se ušuška u toplini svog doma i uz čaj ili kuvano vino uživa sa prijateljima i porodicom.

Drugi deo obožava zimske sportove i njima ni temperature ispod nule, ni automobil koji je zatrpan u snegu, ne predstavljaju problem.

"Ja volim da sam ušuškan i da mi je toplo, ali obožavam putovanja! Posebnu čar tokom novogodišnjih praznika imaju gradovi širom Evrope, složićete se sa mnom. Ukrašene ulice, ogromne jelke na trgovima i po tržnim centrima, novogodišnje pesme koje svi pevuše, ono su što u svakom izaziva radost i vraća u detinjstvo. Najpoznatiji evropski gradovi poput Pariza, Praga, Rima, Londona, Barselone i Bratislave u ovom delu godine imaju neki magični sjaj".

Kako bi putovanje bilo bezbrižnije i prijatnije, može se pozvati AMS Osiguranja na broj telefona 0800 009 009 ili ponuda osiguranja pogledati na webshop-u.