27. februar 2023 16:27

Polisa AMS Osiguranja za tropske zimske destinacije

Izvor: TANJUG

podeli vest

Polisa AMS Osiguranja za tropske zimske destinacije

Foto: AMSS

BEOGRAD - Sa polisom putnog zdravstvenog osiguranja AMS Osiguranja svako ko se odluči da putuje ove zime može da računa na dobijanje medicinske pomoći u vidu ambulantnog i bolničkog lečenja, neophodnih lekove i dijagnostiku, a ukoliko je potrebno i prevoz u zemlju prebivališta.

AMS Osiguranje svoju polisu preporučuje posebno onima koji planiraju uživanje u kupanju i sunčanju na jednoj od egzotičnih destinacija, kao što su Maldivi, Dubai, Zanzibar, Egipat i Tajland.

Bilo da su vaš izbor daleke destinacije ili se odlučujete za neke bliže, važno je da na vreme obezbedite sve što vam je potrebno da uživate na vašem putovanju, poručuju iz AMS Osiguranja.

Podsećaju da su cene dijagnostike i lečenja, koje su na ovim destinacijama veoma visoke i ističu da je putno osiguranje nešto neophodno na tim destinacijama.

"Pozivom na broj telefona navedenog u polisi ili pokazivanjem polise Putnog zdravstvenog osiguranja AMS Osiguranja u inostranstvu, dobijate medicinsku pomoć u vidu ambulantnog i bolničkog lečenja kao posledice iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja, neophodnih lekova i dijagnostike, lekarske savete, a ukoliko je potrebno i prevoz u zemlju prebivališta (za iznos do 7.000 evra)", navode iz AMS Osiguranja.

U njihovoj ponudi osiguranja se nalazi individualno i porodično Putničko osiguranje koje pokriva troškove lečenja u iznosu do 30.000 evra u zavisnosti od kontinenta na kojem se nalazite.

Kako je navedeno, kupovinom polise na webshop-u AMS Osiguranja ostvaruje se 30 odsto popusta. Više informacija se može dobiti pozivom na broj telefona 0800 009 009 ili na sajtu AMS Osiguranja.