17. mart 2023 16:45

AMS Osiguranje: Na Sajmu automobila popust od 30% na ponudu Kasko osiguranja

Izvor: TANJUG

podeli vest

AMS Osiguranje: Na Sajmu automobila popust od 30% na ponudu Kasko osiguranja

Foto: AMSS

BEOGRAD - Vozači, u zavisnosti od svojih potreba, mogu izabrati između potpunog, delimičnog i dopunskog Kasko osiguranja i na taj način odrediti rizike od kojih će biti osigurani.

Kasko polisa pokriva štetu nastalu usled saobraćajne nezgode, pada drveća, delova fasada i drugih predmeta, elementarnih nepogoda, požara, poplava i, ako je polisom ugovoreno, krađe, saopštilo je AMS Osiguranje.

Kako se navodi, primera radi, uz delimično Kasko osiguranje AMS Osiguranja vozači se mogu osigurati od loma i oštećenja standardno ugrađenih stakala na motornim vozilima, koje je jedno od najčešćih oštećenja.

Dopunskim Kasko osiguranjem vozila moguće je dodatno ugovoriti pokrivenost od rizika krađe (provalne i razbojničke krađe, prevare i razbojništva), krađe stakala na motornim vozilima i utaje vozila.

AMS Osiguranje će, tokom Sajma automobila koji se ove godine održava od 22. do 28. marta, svim zainteresovanim vozačima poklanjati popust od 30 odsto na ponudu Kasko osiguranja, kako na štandu, tako i u poslovnici u Ruzveltovoj 16.