11. avgust 2023 19:36

Alfa BK Univerzitet povodom 30 godina dodeljuje stipendije za 300 studenata

Izvor: TANJUG

podeli vest

Alfa BK Univerzitet povodom 30 godina dodeljuje stipendije za 300 studenata

Foto: Alfa BK Univerzitet

BEOGRAD - Alfa BK Univerzitet, povodom obeležavanja 30 godina postojanja, dodeljuje stipendije za školarinu za 300 studenata, saopštila je danas ta obrazovna ustanova.

Stipendije će dobiti studenti koji žele da nastave svoje školovanje na drugoj, trećoj i četvrtoj godini Alfa BK Univerziteta.

Kako se navodi, zahvaljujući ovim podsticajima budući studenti moći će da se usavršavaju na jednom od pet fakulteta: za finansije, bankarstvo i reviziju, za matematiku i računarske nauke, za informacione tehnologije, za menadžment u sportu i za strane jezike.

"Pravi je trenutak da zajedno radimo i dalje na unapređenju prvog privatnog univerziteta u jugoistočnoj Evropi i obeležimo njegovu vitalnu ulogu u formiranju profesionalnih karijera preko 25.000 uspešnih diplomaca, magistara i doktora nauka", napominje se u saopštenju.

U godini svog značajnog jubileja, Alfa BK Univerzitet ističe da je svim svojim studentima i zaposlenima prelaskom u novi velelepni objekat omogućio sve neophodne uslove za rad po savremenim standardima.

Ova ustanova tokom školske godine nudi polaznicima, studentima i svim zainteresovanim kandidatima, niz kreativnih radionica, stručnih izlaganja i specijalnih kurseva.

Alfa BK Univerzitet studentima omogućava da, uz podršku svojih nastavnika i u meri svojih interesovanja, budu od samog početka uključeni u istraživački rad.