5. oktobar 2023 12:41

"Srbija voz" uvodi dodatne polaske iz Novog Sada za Beograd povodom "Novosadskog Oktobarfesta"

Izvor: TANJUG

podeli vest

"Srbija voz" uvodi dodatne polaske iz Novog Sada za Beograd povodom "Novosadskog Oktobarfesta"

Foto: Srbija voz

BEOGRAD - Srbija voz je zbog "Novosadskog Oktoberfesta" uveo dodatne polaske vozova iz Novog Sada za Beograd 7. i 8. oktobra, u 1.30 posle ponoći.

Manifestacija "Novosadski Oktoberfest" održava se 6. i 7. oktobra ispred TC Promenada u pravoj bavarskoj atmosferi, i u velikom pivskom šatoru.

Kompanija Srbija voz je tim povodom uvela dodatne polaske iz Novog Sada za Beograd kako bi svi posetioci mogli da bezbrižno uživaju u muzici, pivu i hrani u potom se brzo i bezbedno vrate za Beograd, navedeno je u saopštenju.

"Kompanija Srbija voz nastoji da svoje usluge konstantno unapređuje, a jedan od ciljeva je da voz bude dostupan i popularan i među mlađom generacijom. Osluškujemo potrebe građana i povodom manifestacije Novosadski Oktoberfest uveli smo dodatne polaske 7. i 8. oktobra u 1.30 posle ponoći. Želimo da svi zainteresovani za ovaj muzički događaj znaju da mogu uživati u muzici, pivu i hrani, bez razmišljanja o povratku kući. Vozom će brzo, povoljno i bezbedno stići u Novi Sad i posle se isto tako vratiti kući", rekao je rekao je v.d. direktora Srbija voza Ivan Bulajić.

Dodatni vozovi su uvedeni 7. i 8. oktobra u 1.30 na liniji Novi Sad - Beograd Centar, a usputne stanice su: Sremski Karlovci, Beška, Inđija, Stara Pazova, Nova Pazova, Batajnica, Zemun i Novi Beograd.

Svi zainteresovani putnici se o redu vožnje mogu informisati na aplikaciji, kao i na sajtu Srbijavoz.rs, gde mogu i kupiti karte.