13. januar 2023 14:00

"Dunav osiguranje": „Kupi na klik“ i ostvari popust na putna osiguranja

Izvor: TANJUG

podeli vest

"Dunav osiguranje": „Kupi na klik“ i ostvari popust na putna osiguranja

Foto: TANJUG/DUNAV OSIGURANJE/ PROMO

BEOGRAD - Nakon sezone prazničnih slavlja, mnogi će zimski odmor iskoristiti da otputuju negde i provedu vreme obilazeći nova mesta ili uživajući u zimskim sportovima, a kako raspust uveliko traje, pravi je trenutak da se krene na zajedničko zimovanje ili kraći city break i zato treba misliti na putničko zdravstveno osiguranje, napominje kompanija "Dunav osiguranje".

"Bez obzira na to da li planirate skijanje s porodicom ili posetu atraktivnim gradskim destinacijama sa prijateljima, imperativ svakog putovanja je zdravstvena zaštita i podrška u slučaju bolesti. Kako vam neplanirane situacije ili bolesti ne bi pokvarile odmor, važno je da na vreme mislite i o onim manje prijatnim okolnostima, na koje možete da utičete na vreme", podseća ova osiguravajuća kuća.

"Dunav osiguranje" upozorava da su troškovi lečenja u inostranstvu izuzetno visoki, pa preporučuje da pre polaska na bilo koji put sebi i svojoj porodici obezbedite polisu putnog zdravstvenog osiguranja.

"Polisa zdravstvenog osiguranja Kompanije 'Dunav' će za višestruko manji iznos obezbediti neophodnu zdravstvenu zaštitu za slučajeve iznenadne bolesti ili povrede koje nastanu u inostranstvu, uključujući i pokriće rizika od kovida 19 i svih drugih pandemija koje proglasi SZO. Ta polisa pokriva troškove neophodnih medicinskih pregleda i testiranja u slučaju ispoljavanja simptoma bolesti, troškove nabavke lekova u vanbolničkom lečenju i mnoge druge", ističe ovaj osiguravač.

Navodi se da je u okviru polise putnog zdravstvenog osiguranja moguće ugovoriti dodatnu uslugu osiguranja od sportskog rizika, koja pokriva sve slučajeve povreda koje mogu nastati prilikom amaterskog i rekreativnog bavljenja skijaškim sportom, pa možete bez straha uživati u aktivnom odmoru, bez obzira na to da li je vaš izbor skijanje ili snowboarding.

Zaključivanjem ove polise onlajn, putem sajta Kompanije „Dunav osiguranje“, moguće je ostvariti dodatni popust od 15 procenata, čime se štedi ne samo novac već i vreme za odlazak u poslovnicu, napominje "Dunav".

"Ukoliko planirate da na zimsko putovanje krenete sopstvenim prevozom, briga o vašem vozilu je podjednako važna, kako vam neplanirani kvar ne bi pokvario odmor. Tehnička provera vozila i neophodne opreme pre polaska na put daće vam dozu sigurnosti da je vaš automobil spreman za vožnju po zimskim uslovima, dok će polisa pomoći na putu omogućiti dodatnu asistenciju za sva neprijatna iznenađenja koja mogu da vas zadese tokom putovanja", naglašava "Dunav osiguranje".

Navodi se da je ova polisa dostupna 24 sata, 365 dana u godini, i pokriva troškove popravke manjih kvarova i vuču, kao i prevoz vozača i putnika, dostavu duplikata ključeva, čuvanje vozila, prenoćište za vozača i putnika...

"Jedan telefonski poziv može vam omogućiti miran nastavak putovanja i bezbednu vožnju do vašeg odredišta. Pored mogućnosti da se ova polisa odskoro pribavi brže i lakše putem onlajn zaključivanja, prednosti kupovine putem veb-šopa je i popust od 10 odsto koji se odobrava na iznos polise pomoć na putu",m ističe "Dunav osiguranje".