15. mart 2023 11:17

Ananas: Grouper.mk osvojila četiri priznanja na svečanoj dodeli nagrada za e-trgovinu

Izvor: TANJUG

podeli vest

Ananas: Grouper.mk osvojila četiri priznanja na svečanoj dodeli nagrada za e-trgovinu

Foto: Shutterstock.com/Kriang kan, ilustracija

BEOGRAD - Vodeća platforma za e-trgovinu Grouper mk. u Makedoniji osvojila je četiri prestižna priznanja na svečanoj dodeli "E-commerce Awards" nagrada.

Grouper mk. našao se na vrhu liste u kategoriji E-trgovac godine, koja je ujedno i glavna nagrada i time opravdao zašto se smatra liderom u ovoj oblasti, saopštila je platforma za onlajn kupovinu.

Osim toga, Grouper mk. je prvi u još tri kategorije: E-prodavnica za turističke usluge godine, E-trgovac sa najboljim prisustvom na društvenim mrežama, kao i E-trgovac koji posvećuje najviše pažnje na brigu o kupcima.

Kako iz Ananasa navode, kompanija poznata po prodaji vaučera za usluge je i na ovaj način dokazala svoj kvalitet i pouzdanost.

"E-commerce Award" se dodeljuju po drugi put, sa ciljem promocije e-trgovine, motivisanja e-trgovaca kako bi unapredili svoja poslovanja i time povećali zdravu konkurenciju, kao i zbog podizanja svesti o važnosti i značaju e-trgovine.

Grouperov uspeh na "E-commerce Awards" nagradama je svedočanstvo dugogodišnje posvećenosti kompanije pružanju odlične usluge korisnicima i njenom inovativnom pristupu e-trgovini, kao i izvanrednom učinku na tržištu, navodi se u saopštenju.

Osvajanje četiri prve nagrade u različitim kategorijama ističe snagu koju ima Grouper.mk u različitim aspektima industrije i njegovu posvećenost za celokupan razvoj i progres e-trgovine.

Od nedavno, Grouper.mk se nalazi u vlasništvu kompanije Ananas, marketplejsu sa sedištem u Srbiji, koji je deo kompanije Delta Holding.

Na ovaj način, Ananas je postao korak bliži ispunjenju svojih početnih ciljeva, da postane regionalni džin u oblasti onlajn trgovine.

Akvizicijom Groupera, koji u svojim redovima broji 300.000 korisnika i 3.000 trgovaca, omogućava Ananasu prodor na makedonsko tržište i pruža odličnu osnovu da se ovaj marketplace pojavi na tržištima Zapadnog Balkana.