13. jul 2023 10:41

Turistički vozić "Srećko" nova atrakcija Jahorine

Izvor: TANJUG

podeli vest

Turistički vozić "Srećko" nova atrakcija Jahorine

Foto: Tanjug/video

JAHORINA - Jahorinu očekuje najuspešnija sezona do sada, a posebnu pažnju posetilaca privukla je najnovnija atrakcija, turistički vozić "Srećko", kažu u Olimpijskom centru Jahorina.

Vozić "Srećko" dizajniran je za istraživanje prirodnih lepota i pruža panoramske poglede putnicima, koji mogu da uživaju u autentičnom ambijentu i dizajnu vagona, navedeno je u saopštenju.

 

Zbog velikog interesovanja turista napravljen je poseban cenovnik za porodične ture.

"Olimpijski biser Bosne i Hercegovine, očaravajuća planina Jahorina nosi laskavu titulu planine s najviše sadržaja u jugoistočnoj Evropi. Ako je suditi po prvim letnim danima, ovu planinu očekuje najuspješnija sezona do sada. Posebnu pažnju svih posetilaca privukla je najnovnija atrakcija, turistički vozić, simoblično nazvan Srećko uspeo je pobrati sve simpatije znatiželjnih turista i zaljubljenika u prirodu. Ovaj šarmanti vozić, posebno dizajniran za istraživanje prirodnih lepota, pruža nezaboravne trenutke i neverovatne panoramske poglede", navedeno je u saopštenju.

Voz prolazi kroz šumske staze, prelazi preko blistavih rečica i vijuga kroz slikovita brda.

Putnici su oduševljeni pogledima na beskrajne zelene padine i planiske vrhove, kažu u Olimpijskom centru Jahorina.

Vozić je, kako je navedeno, posebno zanimljiv za porodice ili veće grupe.

"Doživite čaroliju Jahorine na jedinstven način - uskočite u turistički vozić i prepustite se putovanju kroz očaravajući svet planine", poručuju iz Olimpijskog centra Jahorina.