31. jul 2023 12:50

AMS Osiguranje - najbolji način da sprečite dodatne troškove tokom letovanja

Izvor: TANJUG

podeli vest

AMS Osiguranje - najbolji način da sprečite dodatne troškove tokom letovanja

Foto: AMSS

BEOGRAD - Polisa Putnog zdravstvenog osiguranja AMS Osiguranja najbolji je način da sprečite dodatne troškove tokom letovanja.

Ponudom AMS Osiguranja putnici mogu obezbediti individualno ili porodično Putno zdravstveno osiguranje, a cena polise razlikuje se i zavise od destinacije na koju putuju, saopšteno je iz AMS Osiguranja.

"Ako ove godine letujete u Turskoj, za polisu Putnog zdravstvenog osiguranja za 10 dana za celu porodicu potrebno je da izdvojite 3.732 dinara. U ovu cenu uključeno je i pokriće za kovid-19. Ako ste, pak, avanturista i uživate da putujete sami, polisa Putno zdravstvenog osiguranja za 10 dana odmora u Italiji koštaće vas 2.120 dinara. I u ovu cenu je uključeno pokriće za kovid", navedeno je u saopštenju.

Bilo da putnici na more putuju sami, sa partnerom ili porodicom, polisu mogu kupiti sa 30 odsto popusta na webshop-u AMS Osiguranja.

Zaključenjem polise Putnog zdravstvenog osiguranja, ukoliko je ugovoreno, AMS Osiguranje pokriva troškove ambulantnog i bolničkog lečenja kao posledice iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja do ugovorene obaveze, neophodnih lekova, zavoja i medicinsko tehničkih pomagala do ugovorene obaveze, neophodne dijagnostike do ugovorene obaveze, stomatoloških tretmana u iznosu do 200 evra.

Pokriveni su i troškovi medicinske pratnje, lekarskih saveta i upućivanja na lekare, prevoza osiguranika u zemlju prebivališta u iznosu do 7.000 evra u okviru ugovorene obaveze, kada se iz zdravstvenih razloga osiguranik ne može vratiti na način na koji je to nameravao, kao i neophodnog prevoza osiguranika do zdravstvene ustanove radi lečenja, vozilom hitne pomoći do najbliže bolnice.

S obzirom da zdravlje nema cenu, polisa Putnog zdravstvenog osiguranja je nešto bez čega ne bi trebalo da se krene na put u inostranstvo, kako bi putnici izbegli neprijatnosti, poručeno je iz AMS Osiguranja.