25. avgust 2023 11:17

Prijava za upis na Alfa BK Univerzitet od 28. avgusta do 8. septembra

Izvor: TANJUG

podeli vest

Prijava za upis na Alfa BK Univerzitet od 28. avgusta do 8. septembra

Foto: Ustupljene fotografije

BEORGRAD - Alfa BK Univerzitet pozvao je danas sve zainteresovane da se prijave za upis za školsku 2023/2024 godinunu neku studijskih grupa na fakultetma koji pripadaju tom univerzitetu.

Rok za prijavu kandidata u drugom upisnom roku je od 28.08.2023. godine do 08.09.2023. godine, a prijemni ispit će se održati 11.09.2023. godine u 12 časova, navode iz Alfa BK Univerziteta.

Dodaju da, upis kandidata u drugom upisnom roku traje od 15.09.2023. godine do 28.09.2023. godine.

Kako su pojasnili, prijemni ispit sastoji se iz kombinovanog testa opšte informisanosti, testa sposobnosti i testa ličnosti, dok se za studijski program OAS Anglistika prijemni ispit sastoji iz testa znanja iz engleskog jezika.

"Sa velikim brojem akreditovanih studijskih programa na svim nivoima akademskih studija, svako može da kreira svoj razvojni put, budućnost i poslovnu karijeru prema sopstvenim željama u oblasti koju voli", poručili su iz Alfa BK Univerziteta prvog privatnog univerziteta u Srbiji i regionu Jugoistočne Evrope.

U sastavu Alfa BK Univerzita nalazi se pet fakulteta - Fakultet za finansije, bankarstvo i reviziju, Fakultet za menadžment u sportu, Fakultet informacionih tehnologija, Fakultetu za strane jezike, Fakultet za matematiku i računarske nauke, kao i Akademija umetnosti.

Osnovan pre punih 30 godina pod prepoznatljivim imenom "Braća Karić", Univerzitet je tokom čitavog svog postojanja negovao i razvijao kvalitetan profesorski kadar, savremene i u praksi primenljive studijske programe, prilagođene tržištu i zanimanjima budućnosti, administraciju u službi studenata, kao i najsavremenije uslove za studiranje i naučno-istraživački rad.