20. septembar 2023 11:05

AMSO: Kupovinom polise putnog zdravstvenog osiguranja na vebšopu popust 30 odsto

Izvor: TANJUG

podeli vest

AMSO: Kupovinom polise putnog zdravstvenog osiguranja na vebšopu popust 30 odsto

Foto: AMSS

BEOGRAD - Kupovinom polise putnog zdravstvenog osiguranja AMS Osiguranja na vebšopu (webshop) ostvaruje se 30 odsto popusta, naveli su iz AMSO.

Napominju da je zaključenjem polise putnog zdravstvenog osiguranja, putnik osiguran 24 sata i AMSO preuzima brigu o njegovom zdravlju.

"Da biste tokom putovanja bili bezbrižni i sigurni, potrebno je da uplatite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja, koje će vam biti od koristi ukoliko dođe do iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja", saopštio je Auto-moto savez Osiguranje.

AMSO ističe da je putno zdravstveno osiguranje "neophodna stavka, naročito kada uzmemo u obzir cene dijagnostike i lečenja u inostranstvu".

"Primera radi, pozivom na broj telefona navedenog u polisi ili pokazivanjem polise Putnog zdravstvenog osiguranja AMS Osiguranja u inostranstvu, dobijate medicinsku pomoć u vidu ambulantnog i bolničkog lečenja kao posledice iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja, neophodnih lekova i dijagnostike, lekarske savete, sve to do ugovorene obaveze. Ako je polisom ugovoreno, a tokom boravka u inostranstvu usled iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja vam zatreba i prevoz u zemlju prebivališta (za iznos do 7.000 eur), vaša polisa Putnog zdravstvenog osiguranja će pokriti troškove", objašnjavaju iz AMSO.

U ponudi AMS Osiguranja nalaze se individualno i porodično Putno zdravstveno osiguranje, koja pokrivaju troškove lečenja u iznosu i do 30.000 evra u zavisnosti od kontinenta na kojem se putnik nalazu.

Polisa osiguranja može se dobiti pozivom na broj 0800 009 009 ili više informacija pronaći na sajtu AMSO.