25. oktobar 2023 11:55

AMS Osiguranje: Kasko pokriva i štetu nastalu usled elementarnih nepogoda

Izvor: TANJUG

podeli vest

AMS Osiguranje: Kasko pokriva i štetu nastalu usled elementarnih nepogoda

Foto: AMSS

BEOGRAD - Oštećenje automobila koje može nastati usled saobraćajne nezgode, pada drveća, delova fasada i drugih predmeta, elementarnih nepogoda, požara, poplava i krađe ako je ugovoreno, pokriva kasko polisa AMS Osiguranja, koje savetuje vozačima da i na taj način obezbede svoje vozilo u slučaju štete.

"Da li vam se desilo da ste zbog nečije nepažnje ili nepoštovanja saobraćajnih pravila morali da izdvojite pozamašnu sumu novca kako biste sanirali štetu na svom automobilu? Kada je reč o gužvama, preporuka je da krenete ranije, parkirate automobil i prošetate do lokacije. Ali, i kada nađete parking mesto, bojazan da će se vašem četvorotočkašu nešto desiti i dalje je prisutna. Mnogo je nemarnih i nepažljivih vozača. Potrebno je da imate Kasko osiguranje", poručuju iz AMS Osiguranja.

Kupovinom Kasko polise AMS Osiguranja, na poklon se dobija i Super članska kartica Auto-moto saveza Srbije sa kojom vozači imaju jednu brigu manje na putovanju u slučaju da im zatreba šlep ili pomoć na putu širom Srbije i Evrope.

Više informacija o ponudi Kasko osiguranja može se pronaći na sajtu AMS Osiguranja - ams.co.rs ili saznati pozivom na broj call centra 0800 009 009.