9. mart 2024 14:43

Dunav osiguranje predstavilo svoju ponudu na Devetom sajmu za penzionere u Nišu

Izvor: TANJUG

podeli vest

Dunav osiguranje predstavilo svoju ponudu na Devetom sajmu za penzionere u Nišu

Foto: TANJUG/DIMITRIJE NIKOLIĆ

NIŠ – Kompanija "Dunav osiguranje" danas je na Devetom sajmu za penzionere u Nišu predstavila svoju ponudu usluga osiguranja namenjenih najstarijim sugrađanima.

"Briga o penzionerima i starijim osobama, koji su važan deo našeg društva, ujedno i osetlјiv deo populacije sa specifičnim zahtevima, nametnula je potrebu da Kompanija 'Dunav', kao lider na tržištu osiguranja u Srbiji, kreira usluge namenjene upravo ovom delu stanovništva", izjavila je Nikoleta Šubert, direktorka Direkcije za prodaju životnih osiguranja u toj kompaniji.

Ona je na svečanom otvaranju ove sajamske manifestacije podsetila da "Dunav osiguranje" sada već tradicionalno ima odličnu saradnju sa više od 180 udruženja i saveza penzionera u celoj zemlјi, posredstvom kojih oko 250.000 penzionera ostvaruje kolektivno osiguranje života.

"Rezultat toga je da se četvrtina od ukupno ostvarene premije u Direkciji za prodaju životnih osiguranja odnosi na ovu vrstu polisa", istakla je Šubert.

Ona je dodala da pored toga, "Dunav osiguranje" već sedam godina zaredom ostvaruje uspešnu saradnju i sa Bankom "Poštanska štedionica" u domenu kolektivnog riziko-osiguranja korisnika kredita.

"Svi gotovinski i refinansirajući krediti imaju uključeno osiguranje, koje klijentima Banke pruža dodatnu sigurnost i osiguravajuće pokriće tokom trajanja ugovora o kreditu, što je od posebnog značaja za penzionere, klijente banke. Verujem da ćemo i dalje zajedno širiti paletu usluga životnih osiguranja namenjenih klijentima Banke 'Poštanska štedionica', kao i sa drugim poslovnim bankama", istakla je Šubert.