13. mart 2024 14:39

MTEL Germany omogućio korisnicima nemačku karticu bez rominga

Izvor: TANJUG

podeli vest

MTEL Germany omogućio korisnicima nemačku karticu bez rominga

Foto: shutterstock.com/Estam, ilustracija

BEOGRAD - MTEL Germany napravio je posebnu uslugu - mobilnu karticu za sve naše ljude koji žive i rade u Nemačkoj, saopštila je ta kompanija koja posluje u okviru Telekom Srbija grupe.

Kako je navedeno, sa prelaskom u MTEL Germany mobilnu mrežu korisnik ne mora da se promeni svoj postojeći broj i nema roming kako u zemljama EU, Švajcarskoj i Velikoj Britaniji, kao ni u zemljama bivše Jugoslavije

"Korisnicima MTEL Germany kartice sada je svejedno da li su u Minhenu, Berlinu, Tuzli, Doboju, Sarajevu, Beogradu, Novom Pazaru, Beču, Cirihu, Leskovcu, Skoplju, Beranama i Istanbulu", navedeno je u saopštenju.

Korisnici sa svojom MTEL karticom imaju najpovoljniju uslugu za našu dijasporu u Nemačkoj, a mogu i svuda lagodno da putuju, razgovaraju telefonom i bezbrižno koriste internet, bez straha da će ih sačekati visoki računi, kažu u MTEL Germany.

"Imate besplatne razgovore u okviru MTEL zone. To znači da kada dođete u Srbiju, vaš telefon se automatski povezuje na mts mrežu, pa besplatno razgovarate sa svim korisnicima koji su u toj mreži, dok vam se pozivi ka ostalim mrežama tarifiraju po regularnim cenama bez rominga. Ukoliko imate prijatelje ili familiju koji žive u BiH, Crnoj Gori ili Severnoj Makedoniji i koriste mtel mrežu, možete da ih zovete neograničeno, pozivi su besplatni kako ka mobilnom, tako i ka fiksnom telefonu. Ako putujete u Tursku, Albaniju, Izrael, Indiju i Egipat, nalazite se u Friendly (prijateljskoj) zoni mtel mreže, što znači da za te zemlje imate sasvim dovoljno interneta, u okviru svog postojećeg paketa, dok su vam istovremeno svi dolazni pozivi besplatni", navedeno je u saopštenju.

Dodaje se da MTEL Germany nudi i najbolji TV program na ovim prostorima.