21. mart 2024 15:05

Asocijacije automobilskih novinara Srbije: Električni MG4 - Automobil godine u Srbiji

Izvor: TANJUG

podeli vest

Asocijacije automobilskih novinara Srbije: Električni MG4 - Automobil godine u Srbiji

Foto: Shutterstock.com/buffaloboy, ilustracija

BEOGRAD - Sedmočlani žiri Asocijacije automobilskih novinara Srbije dodelio je 39 bodova potpuno električnom modelu MG4, koji je kao novajlija na našem tržištu stekao titulu Automobila godine 2024. u Srbiji.

U konkurenciji 15 modela, žiri specijalizovanih novinara najveći broj poena dodelio potpuno električnom modelu MG4.

Reč je o jednom od najjeftinijih električnih automobila u svojoj klasi u Srbiji, koji se može kupiti tokom sajamske prodajne kampanje po početnoj ceni od 30.990 evra.

Kao i ranijih godina, specijalizovani novinari su testirali sve prijavljene kandidate, kojih je u ovom krugu bilo 15 i ocenjivali njihovo ponašanje u vožnji, upravljivost, performanse, upotrebljivost, kvalitet i cenu, to jest odnos uloženo - dobijeno.

Žiri je ocenio da je MG4 cenovno jedan od najdostupnijih modela u svojoj kategoriji na našem tržištu, saopštila je Asocijacija automobilskih novinara Srbije.

Specijalno priznanje - statueta je uručena predstavnicima kompanije Grand Motors 20. marta, na novinarskom danu, neposredno pred početak DDOR BG CAR SHO 08 izložbeno-prodajnoj manifestaciji, koja se od 21. do 27. marta održava na Beogradskom sajmištu.