25. april 2024 10:56

AMS Osiguranje: Nikad lakše i brže do putnog zdravstvenog osiguranja

Izvor: TANJUG

podeli vest

AMS Osiguranje: Nikad lakše i brže do putnog zdravstvenog osiguranja

Foto: AMSS

BEOGRAD - Pred sezonu godišnjih odmora i prolećnih putovanja, Auto-moto savez (AMS) Osiguranje podseća da njihovo putno zdravstveno osiguranje pokriva troškove ambulantnog i bolničkog lečenja kao posledice iznenadne bolesti do ugovorene obaveze, neophodnih lekova i medicinsko-tehničkih pomagala, neophodne dijagnostike, stomatoloških tretmana do 200 evra, medicinske pratnje…

Više detalja o polisi putnog zdravstvenog osiguranja moguće je naći na sajtu ams.co.rs, a ako se osiguranici odluče da svoju polisu putnog zdravstvenog osiguranja uplate putem WEBSHOPA, ostvariće popust od 30 odsto.

Ukoliko se na odmor leti Er Srbijom, putno zdravstveno osiguranje AMS sada se može uplatiti dok se čeka ukrcavanje na avion, jednostavnim skeniranjem QR koda na bording karti Er Srbije, saopštilo je AMS Osiguranje.

U tom slučaju osiguranje može početi da važi odmah, a osiguranici koji polisu putnog zdravstvenog osiguranja kupe na ovaj način, dobiće je po 30 odsto nižoj ceni.

"Nemojte dozvoliti da vam bilo koja nepredviđena situacija koja ima veze sa zdravljem, pokvari raspoloženje na odmoru. Kako biste i u takvim situacijama ostali pribrani i smireni, potrebno je da uplatite Putno zdravstveno osiguranje", savetuju iz AMS Osiguranja.

Za više informacija može se pozvati AMS Osiguranje na 0800 009 009.