13. februar 2023 11:38

Od Sretenja Gold gondola radi sat vremena duže

Izvor: TANJUG

podeli vest

Od Sretenja Gold gondola radi sat vremena duže

Foto: Tanjug video

ZLATIBOR - Zlatiborska Gold gondola radiće od Sretenja, 15. februara, jedan sat duže i posetiocima će ponuditi nove sadržaje, saopšteno je danas iz ovog preduzeća.

"Kako bi posetioci Zlatibora što više uživali u novim sadržajima radno vreme će od 15. februara biti od 8.30 do 15.30 šasova, a poslednja vožnja sa Tornika je u 16.30", navodi se u saopštenju JP Gold gondola.

Osim branča u vazduhu, koji je brzo postao popularan među ljubiteljima zlatiborskih specijaliteta, u ponudi će od Dana zaljubljenih, 14. februara, biti i romantična kabina, koja će biti specijalno dekorisana i u kojoj će parovi imati priliku da provedu lepe i nezaboravne trenutke uz šampanjac, slatke zalogaje i poklon suvenir koji će ih uvek podsećati na zajedničko putovanje.

Sadržaj koji Gondola nudi gostima je i tjubing na međustanici na Ribničkom jezeru, a u blizini je šank sa toplim napitcima.

Sve kabine na gondoli imaju posebne pregrade u koje se mogu odložiti skije i bordovi, a moguća je i vožnja sa kućnim ljubimcima za koje vlasnici dobijaju transporter na početnoj stanici.