11. decembar 2023 19:13

Turistička organizacija opštine Budva predstavila novogodišnji program

Izvor: TANJUG

podeli vest

Turistička organizacija opštine Budva predstavila novogodišnji program

Foto: TANJUG/MARIJA IVANOVIĆ

BUDVA - Turistička organizacija opštine Budva danas je organizovala promociju novogodišnjeg programa na trgu ispred Starog grada i u budvanskim hotelima.

Zamenik direktora TO Budva Nikola Kralj zahvalio je velikom broju gostiju, prijateljima, partnerima i učesnicima novogodišnjih programa u Budvi, koji su pokazali interesovanje prema svemu što lokalna turistička organizacija radi i onome što su zajedno sa budvanskim hotelijerima pripremili za sve one koji žele da novogodišnje praznike provedu u Budvi.

Podsetio je na atraktivan novogodišnji program koji će početi u subotu, 30. decembra uz koncert Gradske muzike Budve, nakon kojeg će uslijediti nastup grupe ‘Akademia‘ iz Bara, Big benda Dejana Petrovića i pevačice narodne muzike Aleksandre Prijović.

Naredna dva dana na trgu ispred Starog grada nastupiće i Đorđe David &, Death Saw uz Ivanu Peters i specijalnu gošću Slavicu Angelovu, grupa ''Van Gog'' i Toni Cetinski, zatim Nikola Rokvić, Marija Šerifović, Željko Joksimović i mnogi drugi.

Takođe, Kralj je podsetio i da je bogat praznični program u Budvi već počeo sa festivalom pop rock muzike i brze hrane pod nazivom ‘Adriatic Street Food‘ i programom "Budi u Budvi" koji je namijenjen najmlađima.

PR menadžerka hotela "Splendid" Maja Vukićević rekla je da bogat novogodišnji program sve goste očekuje tom hotelu, za kojim, kako je navela, već vlada veliko interesovanje.

"Ove godine, malo svog zvjezdanog sjaja posuće tri velike muzičke dive, 31. decembra će nastupiti Ana Bekuta, 1. januara se vraćamo mediteranskom zvuku. Goste će zabavljati Jelena Rozga, a 2. januara je planiran veliki koncert Severine. Verujem da je ovo današnje druženje samo podsetnik da se vidimo u Budvi veoma brzo i ne sumnjam da ćemo odgovoriti svim očekivanjima naših gostiju koji nas uvek rado biraju i kažu da smo mesto gde nova godina najlepše počinje,", rekla je Vukićević.

I hotel "Avala" se ove godine potrudio da svojim gostima ponudi novogodišnje pakete, počevši od 280 evra za dvokrevetnu sobu za dva noćenja, prenosi Media biro.

Paket uključuje noćenje sa doručkom i novogodišnju večeru koja će biti u glavnom restoranu hotela, uključujući muzički program, a u cenu je uključeno i korišćenje SPA i fitnes centra.

Povodom predstojećeg nastupa, pevačica Ivana Peters navodi da dočekuje treću novu godinu u Crnoj Gori i da je mnogo srećna jer joj ta klima odgovara.

Frontmen grupe "Van Gog" Zvonimir Đukić Đule otkrio je da će se odreći svih aktivnosti koje se tradicionalno rade za doček Nove godine kako bi u Budvi priredio spektakularan koncert.

"Van Gog će svoju emociju i energiju da prenese u Budvu, zagrlićemo publiku našim pesmama iz godina unazad, ali i unapred jer možda nešto novo odsviramo. Očekujem da se huk i zvuk spoje i da to bude za pamćenje" rekao je Đukić.

I drugi učesnici novogodišnjeg programa na trgu i u hotelima koji su bili gosti na promociji, Đorđe David, Dejan Petrović i Ana Bekuta, izrazili su radost i uzbuđenje povodom predstojećih nastupa u Budvi i obećali provod za pamćenje.

Među prisutnima na današnjoj promociji bili su Predrag Mitrović, otpravnik poslova ambasade Crne Gore u Beogradu, sa saradnicima, Nevenka Ćirović, generalna konzulka Crne Gore u Srbiji, Mladen Mikijelj, direktor JP za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, Vesna Dedić, književnica, Danijela Dimitrovska, zaštitno lice Budve za 2023. godinu, predstavnici najeminentnijih medijskih kuća u Srbiji, agencija i mnogi drugi.