26. april 2023 16:51

Serija "Drim tim" dobija drugu sezonu sa 12 nastavaka

Izvor: TANJUG

podeli vest

Serija "Drim tim" dobija drugu sezonu sa 12 nastavaka

Foto: TAG media

BEOGRAD - Serija "Drim tim" dobiće svoju drugu sezonu sa 12 nastavaka, čije snimanje je u toku, a počelo je pre dva meseca načelu sa rediteljem Dejanom Zečevićem, saopštili su danas producenti.

Glavni glumac i producent "Drim tima" Lazar Ristovski rekao je da vlada sjajna atmosfera na setu, kog su danas posetili novinari, uz prisustvo predstavnika producenata serije Telekoma Srbija i Zilion filma.

"Na kraju prve sezone postali smo prvaci u fudbalu, ali su nam svi rezltati poništeni zbog toga što je Ika završio u zatvoru", rekao je Ristovski.

Producenti su najavili da u nastavku "Drim tima" Ilija Srdić, njegova žena Ciga i njihovih 11 sinova, suočavaju sa novim izazovima u želji da očuvaju svoj način života na beogradskom Bulbuderu.

Druga sezona počinje događajima koji se odvijaju nakon poraza u poslednjoj utakmici. Fudbalski klub Bulbuder je izbačen iz svih profesionalnih i amaterskih takmičenja, a Ilija je zbog poreskog duga osuđen na nošenje nanogice.

"Ika je smislio novi način da profitira. Po njemu novca ima u tri sfere: politici, kriminalu i u gej lobiju. Njegovi sinovi nisu oduševljeni, neki neće u političare, drugi u kriminalce, a tek neće u gejeve. Videćete kako će to iskalkulisati“, otkrio je Ristovski.

Pored Ristovskog u seriji igraju i Tatjana Šojić, Bane Zeremski, Milica Tomašević, Milutin Mima Karadžić, Jelisaveta Teodosić i mnogi drugi.

Direktorka Direkcije za multimediju Telekom Srbija Aleksandra Martinović je istakla da je prva sezona "ostvarila odlične rezultate". Kao potvrda odlične saradnje sa Zilion filmom Ristovskog, pored druge sezone "Drim tima", na jesen stiže na televiziju Superstar i serija "Tunel".