28. februar 2023 20:22

Hari Stajls poslednji muzičar koji je odbio nastup na krunisanju Čarlsa III

Izvor: TANJUG

podeli vest

Hari Stajls poslednji muzičar koji je odbio nastup na krunisanju Čarlsa III

Foto: Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP/Vianney Le Caer

LONDON - Britanski muzičar i pop zvezda Hari Stajls je navodno odbio ponudu da nastupi na predstojećem krunisanju kralja Čarlsa III, a kako prenosi list San, Stajls je poslednje veliko ime koje je odbilo nastup.

Čarls III, koji je nasledio svoju pokojnu majku kraljicu Elizabetu II na britanskom tronu posle njene 70-godišnje vladavine, trebalo bi da bude krunisan 6. maja, ali navodno ima problema da obezbedi popularne muzičke izvođače za ceremoniju, prenosi taj list.

Navnodno su Elton Džon, Ed Širan, Adel i 'Spice Girls' ranije odbili poziv kraljevske porodice, zbog prethodno ugovorenih angažmana.

Britanski bend 'Take That' nastupiće na krunisanju, dok se očekuje da nastup potvrde i australijske pevačice i sestre Kajli i Deni Minog.

Pozivajući se na izvore bliske kraljevskoj porodici, San prenosi da je Elton Džon, koji je nastupio na platinastom jubileju kraljice Elizabete II 2022. i na sahrani princeze Dajane 1997. godine, bio ''na vrhu Čarlsove liste'', ali da nije mogao da stigne zbog ranije ugovorenih datuma turneje.