6. mart 2023 10:56

U Podgorici pretučen tinejdžer zbog dresa Crvene zvezde

Izvor: TANJUG

podeli vest

U Podgorici pretučen tinejdžer zbog dresa Crvene zvezde

Foto: Shutterstock.com/Natalya Volchenkova, ilustracija

PODGORICA - Više osoba sinoć je u centru Podgorice pretuklo tinejdžera D.R., koji je zadobio teže povrede samo zato što je na sebi imao dres Crvene zvežde, a u grupi napadača bio je i Lazar Radulović (18), koji je prema saznanjima portala RTCG sin policijskog službenika i nakon saslušanja je pušten na slobodu.

Prema informacijama portala, do incidenta je došlo u igraonici PS Gejmer kada su četiri osobe napale tinejdžera zbog dresa Crvene Zvezde koji je imao na sebi.

Podgoričke Vijesti saznaju da je Radulović sa grupom muškaraca prišao tinejdžeru D.R. i pitao ga da li na sebi nosi majicu sa obeležjima fudbalskog kluba Crvena zvezda, a nakon što je on odgovorio potvrdno, tražio je od njega da dres skine.

Kada je mladić, koji je u klubu igrao šah sa svojim društvom to odbio, počeli su da ga tuku palicama.

Nakon što je izgubio svest isciepali su mu dres i pobegli.

Podgoričaninu D.R. koji je transportovan u Urgentni blok Kliničkog centra konstatovane su teške povrede.

Vijesti pišu da je nakon saslušanja Radulovića, tužilac naložio uzimanje video nadzora da bi utvrdili identitet i drugih osoba koje su učestvovale u ovom incidentu.

U konsultaciji sa tužiocem, Radulović je, navodi se, pušten dok se prikupe ostali dokazi.

Radulovićev otac je dugogodišnji službenik Uprave policije, piše podgorički dnevnik i dodaje da je prema njivoim saznanjima u grupi nasilnika bio sin još jednog službenika Uprave policije.

Njih dvojica su, navodi se,  bili zajedno i u noći kada je nedavno pretučen sin podgoričkog biznismena, zašta terete samo Radulovića.