2. oktobar 2023 11:07

Bijeljina: Ubijen policijski službenik, više lica privedeno

Izvor: TANJUG

podeli vest

Bijeljina: Ubijen policijski službenik, više lica privedeno

Foto: shutterstock.com/Fotosr52, ilustracija

BIJELjINA - Policijski službenik N.M. ubijen je oko ponoći iz vatrenog oružja u pucnjavi u Bijeljini, saopšteno je iz bijeljinske Policijske uprave.

U odakle okviru istrage privedeno je više lica, prenosi Srna.

Iz policije navode da im je sinoć u 23.57 časova prijavljeno da je u Ulici Meše Selimovića u Bijeljini pucano iz vatrenog oružja na policijskog službenika N.M., koji je od zadobijenih povreda smrtno stradao.

"Sve mere i radnje u vezi sa ovim krivičnim delom preduzimaju se pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, a u okviru dosadašnje istrage više lica je privedeno od strane policijskih službenika Policijske uprave Bijeljina i Uprave kriminalističke policije", navedeno je u saopštenju.

Nezavisne novine: Među uhapšenima sin poslanika SP Zorana Kokanovića

Među uhapšenima za ubistvo policijskog inspektora Nenada Markovića je i Nikola Kokanović, sin Zorana Kokanovića, člana Socijalističke partije i narodnog poslanika, potvrdili su neimenovani izvori za banjalučke Nezavisne novine.

Nikola Kokanović je od ranije poznat policiji. On se dovodio u vezu sa podmetanjem eksplozivne naprave u jednom lokalu, te paljenjem automobila, zbog čega je i nepravosnažno osuđen pred Osnovnim sudom u Brčkom. Ovaj sud ga je, naime osudio na dve godine i dva meseca zatvora.

Inspektor Marković je ubijen noćas iz vatrenog oružja, nekoliko minuta posle ponoći ispred jednog noćnog kluba u Bijeljini.

Motivi ubistva koje je potreslo Bijeljinu za sada nisu poznati, pišu Nezavisne.