20. februar 2023 22:24

Opštinski odbori DPS jednoglasno za predsedničku kandidaturu Mila Đukanovića

Izvor: TANJUG

podeli vest

Opštinski odbori DPS jednoglasno za predsedničku kandidaturu Mila Đukanovića

Foto: Tanjug/ R. Prelić, arhiva

PODGORICA - Svi opštinski odbori Demokratske partije socijalista (DPS) danas su jednoglasno odlučili da predlože da predsednik te partije i aktuelni šef države Milo Đukanović bude kandidat na predsedničkim izborima zakazanim za 19. mart.

Opštinski odbor DPS u Kotoru zvanično je saopštio da je centrali partije upućen predlog da kandidat i na narednim predsedničkim izborima bude Milo Đukanović, prenose podgoričke Vjesti.

Sednica Glavnog odbora DPS na kojoj bi trebalo da bude doneta odluka o kandidatu te partije za predsednika države biće održana narednih dana.

U juče objavljenom intervjuu za Dojče vele Đukanović je potvrdio da još nije odlučio da li će se kandidovati za predsednika i najavio da će u narednih nekoliko dana doneti odluku o kandidaturi.

"Ja sam već trideset godina u političkom životu Crne Gore. Valjda onaj ko radi jedan posao tri decenije ima pravo da se oseti umornim i ima pravo na misli da bi možda i za društvo bilo bolje da tu bude novi kandidat", rekao je Đukanović za Dojče vele.