17. mart 2023 21:46

Milo Đukanović: Neću dozvoliti da nas zatvore u "srpski i ruski svet"

Izvor: TANJUG

podeli vest

Milo Đukanović: Neću dozvoliti da nas zatvore u "srpski i ruski svet"

Foto: TANJUG/SLUŽBA ZA ODNOSE SA JAVNOŠĆU PREDSEDNIKA CRNE GORE

PODGORICA - Aktuelni predsednik Crne Gore i kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) na predsedničkim izborima u nedelju Milo Đukanović poručioje večeras, na završnoj konvenciji u Podgorici, da neće dozvoliti da Crnu Goru zatvore u "srpski i ruski svet", da će uvesti Crnu Goru u Evropsku uniju, dinamizirati ekonomski razvoj i unaprijediti kvalitet života svih građana.

"Nalazimo se pred još jednom velikom pobjedom na predsedničkim izborima u nedjelju 19. marta", dodao je Đukanović, navodi se u saopštenju DPS-a.

Podsetivši da će vanredni parlamentarni izbori biti održani 11. juna, on je naveo da su zato potrebne dve pobede građanske i evropske Crne Gore.

"Da obnovimo političku normalnost Crne Gore. Da konačno utihnu gluposti o velikoj i ubedljivoj pobedi 30. avgusta 2020, koja je, tobože, oslobodila kako kažu do tada utamničenu Crnu Goru", rekao je Đukanović.

Dodaje da iz tog miljea u predsjedničkoj kampanji imaju četiri kandidata koji i dalje, kako kaže, besramno ponavljaju istu priču - mi smo protiv DPS, protiv Mila i ništa u Crnoj Gori pre 30. avgusta nije valjalo.

Đukanović kaže i da je počeo proces pridruživanja Evropskoj uniji i da će ga dovršiti "tokom narednog mandata".