14. decembar 2022 13:45

Ten Hag: Ne znam kada će se Sančo vratiti u tim

Izvor: TANJUG

podeli vest

Ten Hag: Ne znam kada će se Sančo vratiti u tim

Foto: Shutterstock.com/feelphoto

MANČESTER- Džejdon Sančo ne trenira sa prvim timom Mančester junajteda i trenutno se nalazi u Holandiji gde radi sa pomoćnim trenerima engleskog kluba, izjavio je menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag, a prenosi Skaj sport.

Engleski napadač se povredio tokom oktobra i zbog toga nije bio uvršten na spisak reprezentacije Engleske za Mundijal ali nije bio ni u sastavu Mančester junajteda tokom prijateljskih utakmica u Španiji ranije ovog meseca.

"Pokušavamo da ga vratimo, reč je o kombinaciji fizičkog i mentalnog stanja. Imao sam nekoliko razgovora sa Džejdonom i mislim da se neće vratiti ove nedelje. Na turneji u Australiji je igrao dobro, takođe i na početku prvenstva protiv Liverpula, Lestera i Arsenala. Od tada je počela da mu opada forma. Prvo sve posmatrate, a onda statistika to i potvrdi. Na početku sezone je postizao golove i upisivao asistencije, učestvovao u ključnim akcijama, zatim ga je bilo sve manje i manje u njima. Pad se ponekad dešava. I ne znate šta je uzrok. Trenutno smo u postupku istraživanja. Nisam siguran kada će se vratiti u trenažni proces“, izjavio je menadžer "crvenih đavola".

Mančester junajted prvu narednu utakmicu igra 21. decembra protiv Barnlija u okviru Karabao kupa.