15. oktobar 2023 08:06

Stojković: Bili smo bolji, nismo zaslužili da izgubimo

Izvor: TANJUG

podeli vest

Stojković: Bili smo bolji, nismo zaslužili da izgubimo

Foto: AP Photo/Denes Erdos

BUDIMPEŠTA - Bili smo bolji, ali opet, negativan rezultat. Mislim da nismo zaslužili da izgubimo, ali čestitam Mađarima na pobedi i plasmanu na Evropsko prvenstvo, rekao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković posle poraza od Mađarske u Budimpešti (2:1).

"Nama ostaje da u sledećoj utakmici protiv Crne Gore rešavamo stvari", istakao je emotivni Stojković na konferenciji za medije.

Kapiten Tadić je ostao na klupi iz taktičkih razloga, daleko je važnija utakmica uutorak protiv Crne Gore, dodao je Piksi.

"Ideja je bila da igramo 4-5-1, nije bilo toliko loše, osim grešaka. U drugom poluvremenu smo se vratili na našu formaciju, stvarali smo šanse, bio je ovo dan kad lopta neće u gol. Proslavili smo njihovog golmana, mada je sjajan čuvar mreže, mislim da bi i trebalo loto da odigra".

Na kraju ništa ne zameram igračima, videćete i statistiku da smo dominirali i izgubili. Previše smo šansi promašili, i u Beogradu i ovde, naglasio je selektor Srbije.

"Ponosan sam na njih, odigrali su pravu takmičarsku utakmicu. Sada je bitno da budemo mirni, zaboravimo ovaj meč i odigramo ovako protiv Crne Gore i pobedimo. Sve zavisi od nas", poručio je Stojković.