29. oktobar 2023 09:56

FK Crvena zvezda: U prodaji ulaznice za zaostali meč osmog kola SLS protiv TSC-a

Izvor: TANJUG

podeli vest

FK Crvena zvezda: U prodaji ulaznice za zaostali meč osmog kola SLS protiv TSC-a

Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ, arhiva

BEOGRAD - Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da je počela prodaja ulaznica za zaostali meč osmog kola Superlige Srbije protiv ekipe TSC-a, koji će biti odigran u sredu, prvog novembra od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić".

U saopštenju "crveno-belih" se navodi da svi zainteresovani navijači već od danas mogu onlajn da kupe ulaznice preko zvaničnog sajta kluba. Prodaja na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" startuje u utorak, 31. oktobra.

Blagajne na stadionu Crvene zvezde radiće u utorak od 10 do 18 časova, kao i u sredu od 11 sati do početka utakmice.

Ulaznice za severnu tribinu koštaju 400 dinara, 500 za istočnu, a 700 za zapadnu. Karta za tribinu "Siniša Mihajlović" vredi 1.400 dinara, a VIP jedan i dva - 6.500. VIP galerija košta 8.500 dinara.

"Podsećamo sve zvezdaše da prvog novembra na utakmici protiv TSC-a počinje nagradna igra pod nazivom 'Pronađi i odvezi', a svi oni koji budu bili na stadionu će moći u njoj da učestvuju i uz malo sreće osvoje automobil Tojota Ajgo X", zaključuje se u saopštenju Crvene zvezde.

Utakmica između Crvene zvezde i TSC-a trebalo je da bude odigrana 23. septembra, ali je odložena zbog obaveza dva kluba u evropskim takmičenjima.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli SLS sa 27 bodova iz 11 utakmica, dok je TSC treći sa 21 iz 10 mečeva.