17. januar 2024 16:51

Anćeloti: Očekuje nas teška utakmica protiv Atletika, učinićemo sve da pobedimo

Izvor: TANJUG

podeli vest

Anćeloti: Očekuje nas teška utakmica protiv Atletika, učinićemo sve da pobedimo

Foto: AP Photo/Paul White

MADRID - Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je danas da očekuje težak meč protiv Atletika, ali je dodao da će njegov tim učiniti sve da pobedi gradskog rivala u osmini finala Kupa kralja.

Fudbaleri Atletika dočekaće sutra od 21.30 na svom terenu ekipu Reala u osmini finala Kupa kralja. Ova dva kluba igrala su pre nedelju dana u Rijadu u polufinalu španskog Superkupa. Real je tada posle produžetaka pobedio 5:3, a kasnije je u finalu savladao Barselonu rezultatom 4:1.

"Sutra nas očekuje još jedna teška utakmica. Atletiko je vrhunski protivnik, a to su pokazali u Superkupu Španije. Biće teže nego u Rijadu, jer će Atletiko da igra pred svojim navijačima. Igraćemo u najboljem mogućem sastavu s obzirom na umor igrača i dalek put u Rijad", rekao je Anćeloti, prenosi zvanični sajt kluba.

On je podsetio da se u osmini finala Kupa kralja igra jedan meč.

"Uveren sam da će da bude teže nego u Superkupu. Igramo za još jedan trofej. U osmini finala će igrati dva kluba, koja mogu da osvoje Kup kralja. Učinićemo sve što možemo da pobedimo. Svaka utakmica je drugačija. Sutra će da bude nokaut meč, a ne ligaška utakmica. Možda će biti produžetaka ili penala", istakao je trener Reala.