25. januar 2024 18:38

Goh: Najvažnije je da Partizan bude šampion

Izvor: TANJUG

podeli vest

Goh: Najvažnije je da Partizan bude šampion

Foto: Shutterstock.com/Review News, ilustracija

LARNAKA - Fudbaler iz Južne Koreje Jung-Džun Goh, najveće zimsko pojačanje u redovima crno-belih, rekao je danas da mu je najvažnije da Partizan bude šampion i otkrio da je već dobio mnogo poruka dobrodošlice od navijača "crno-belih".

Goh je za klupski sajt rekao da je u klubu naišao na topao prijem.

"Kad sam upoznao saigrače, stručni štab i prvi put se susreo sa trenerom, svi su bili veoma ljubazni prema meni.", rekao je Goh i dodao da je bio upoznat sa činjenicom da je Partizan želeo da ga angažuje još prošlog leta, ali je istakao da još nije bio spreman za taj korak.

"Postojali su i određeni problemi, ali sad, kad je prošla zima, spreman sam i počastvovan što sam ovde".

Potvrdio je Goh da poznaje sunarodnika Hvanga iz redova Crvene zvezde.

"Poznajemo se iz reprezentacije. Razgovarali smo, naravno. Jasno mi je rivalstvo između Partizana i Crvene zvezde i jedva čekam da učestvujem u tom duelu".

Goh je dodao da navijači Partizana mogu da očekuju od njega mnogo toga u ofanzivnim akcijama, kao i agresivnu igru.

"Pozicija na kojoj se najbolje snalazim je lažna devetka ili krilo, ali imam dovoljno iskustva da imam samopouzdanja da igram na bilo kojoj poziciji na koju me trener postavi".

Rekao je da mu je u prvih šest meseci u klubu najvažnije da Partizan bude šampion i da igrama daje doprinos dobrim rezultatima ekipe.

Na kraju je imao poruku za sve navijače "crno-belih".

"Kad se pročulo da ću u Partizan, mnogo navijača mi je poslalo lepe poruke. Osetio sam njihovu ljubav i želim da se pokažem na terenu u najboljem svetlu za njih. Spreman sam da postanem deo Partizanove porodice", zaključio je Goh.