6. mart 2024 10:56

Mbape: Nemam problema sa trenerom Pari Sen Žermena Luisom Enrikeom

Izvor: TANJUG

podeli vest

Mbape: Nemam problema sa trenerom Pari Sen Žermena Luisom Enrikeom

Foto: Shutterstock.com/martin SC photo, arhiva

SAN SEBASTIJAN - Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape izjavio je da nema problema sa trenerom kluba iz Pariza Luisom Enrikeom, prenosi danas Bi-Bi-Si (BBC).

Fudbaleri PSŽ-a pobedili su sinoć u gostima ekipu Real Sosijedada 2:1 u revanš meču osmine finala Lige šampiona. Klub iz Pariza je izborio plasman u četvrtfinale LŠ, pošto je u prvom duelu slavio sa 2:0.

Mbape je postigao oba gola za PSŽ na sinoćnjem meču protiv Real Sosijedada. On je odigrao celu utakmicu za "svece", prvi put posle 14. februara.

Mbape ima ugovor sa klubom iz Pariza do kraja sezone, a svetski mediji su preneli da će fudbaler PSŽ-a na leto da potpiše ugovor sa madridskim Realom. On je demantovao da je u sukobu sa Enrikeom.

"Uvek želim da igram u Ligi šampiona, to je veoma važno takmičenje. Nikada ne bih mogao da budem igrač koji se krije. Moj odnos sa trenerom je dobar. Nema problema, čak iako ljudi misle da ih ima. Imam mnogo problema, ali trener nije jedan od njih", rekao je Mbape za francuski Kanal plus.

Enrike je izjavio da želi da napravi dobar tim bez Kilijana Mbapea.

"Kilijan će postići 50 golova i imati 25 asistencija sa svakim trenerom, u svakoj ekipi. Očigledno, njegova neposredna budućnost neće biti ovde, pa ćemo morati da isprobamo druga rešenja", rekao je Enrike.

Mbape je ove sezone odigrao 34 meča za PSŽ i postigao je 34 gola.