3. april 2024 22:02

Šljivić i Rodić doneli pobedu Zvezdi protiv IMT-a na stadionu "Rajko Mitić"

Izvor: TANJUG

podeli vest

Šljivić i Rodić doneli pobedu Zvezdi protiv IMT-a na stadionu "Rajko Mitić"

Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

BEOGRAD - Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na domaćem terenu ekipu IMT-a sa 2:0 (1:0) u utakmici 28. kola Superlige Srbije.

Crvena zvezda je nakon pobede još uvek na prvom mestu na tabeli sa 71. bodom, dok je IMT na 13. poziciji sa 28 bodova.

"Crveno-beli" su rano poveli golom Jovana Šljivića u 4. minutu, dok je prednost duplirao Milan Rodić u 48. minutu.

U narednom kolu Crvenu zvezdu očekuje gostovanje Radniku u Surdulici, dok ekipa IMT na svom terenu dočekuje fudbalere kruševačkog Napretka.

 

Milojević: Dobro smo otvorili utakmicu, IMT nam je pravio probleme

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je nakon utakmice sa ekipom IMT-a, da je njegova ekipa dobro otvorila utakmicu ali da su gosti njegovim igračima pravili probleme.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na domaćem terenu ekipu IMT-a sa 2:0 (1:0) u utakmici 28. kola Superlige Srbije.

"Dobro smo otvorili utakmicu, što je jako bitno u ovakvim mečevima. Međutim, sigurno da nam je IMT pravio probleme. Dosta je tu tranzicija bilo. To je ono što se meni ne sviđa. Pričali smo o tome na poluvremenu. Čim je počelo drugo, dali smo i drugi gol. Tražili smo i treći, da zatvorimo utakmicu. Mislim da jesmo relativno lako dolazili do ofanzivne trećine, ali jako dobar blok nas je čekao, nismo nalazili rešenja zbog gustine igrača IMT-a", istakao je Milojević i dodao da je na kraju ipak zadovoljan.

"Naravno, u fudbalu stalno nešto imate da ispravite, da radite i idemo dalje. Nemamo baš mnogo vremena, treba da se odmorimo. Opet nas čeka teška utakmica, i put za Surdulicu. Tako da... Sve u svemu, mogu da budem zadovoljan, čestitam mojim igračima, igračima IMT-a, naravno i našim vernim navijačima, kao i svim ljudima koji su došli. Znamo da je radni dan, ali hvala im još jednom, od srca", zaključio je Milojević.