9. april 2024 15:08

Božidar Bandović: Čukarički veoma kvalitetan, vežbaćemo i penale

Izvor: TANJUG

podeli vest

Božidar Bandović: Čukarički veoma kvalitetan, vežbaćemo i penale

Foto: FK Vojvodina

NOVI SAD - Posle nekoliko uspešnih prvenstvenih utakmica, očekuje nas Kup protiv Čukaričkog. U pitanju je veoma kvalitetna ekipa, a naš cilj je da budemo na najvišem mogućem nivou, jer ako u tome budemo uspeli biće nam veće šanse da prođemo dalje, rekao je trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović uoči gostovanja Čukaričkom u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Duel dva tima igra se sutra od 17 sati na Banovom brdu, samo 10 dana posle prvenstvenog remija u Novom Sadu (1:1).

"Ponosan sam na svoje igrače i što veruju u ono što radimo i što veruju u naš stil. Što se tiče igrača, imamo te mehaničke povrede, ali moram da sačekam još danas. Đorđević oseća bol u jednoj tački, takođe videćemo da li će i Radulović danas moći da odradi ceo trening, poslednja dva-tri dana je dobro izgledao. Bjeković će sigurno biti još dve nedelje van stroja, a ne možemo da računamo na Gurama, dok se Vukanović vraća posle suspenzije", istakao je Bandović na konferenciji za medije.

On ne veruje da će ova utakmica biti ista kao prvenstvena protiv istog rivala, te da će vežbati i penale.

"Nisam od trenera kod kojih postoji šablon i sigurno da će biti nekih taktičkih detalja koje moramo da pratimo u odnosu na protivnika da bismo dominirali. Želimo da igramo napadački u skladu sa veličinom našeg kluba. Igrači su se već adaptirali na većinu situacija, počeli su da ih prepoznaju na terenu, sada je potrebno da radimo i da budemo strpljivi i da se pripremimo i za neki plan B, koji uvek moramo da imamo. Danas ćemo trenirati i penale, to je normalno, moramo da uradimo sve što je do nas2, poručio je Bandović.