22. jun 2023 17:20

Marina Maljković: Čestitam Belgiji, nije postojala šansa da Srbija danas pobedi

Izvor: TANJUG

podeli vest

Marina Maljković: Čestitam Belgiji, nije postojala šansa da Srbija danas pobedi

Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

LJUBLJANA - Selektorka košarkašica Srbije Marina Maljković izjavila je danas, posle ubedljivog poraza u utakmici sa Belgijom, da je ovo realnost i da nije postojala šansa da Srbija danas pobedi, prenosi Sportklub.

Košarkašice Srbije poražene su danas u Ljubljani u četvrtfinalu Evropskog prvenstva od selekcije Belgije sa 93:53 (28:8, 21:23, 22:14, 22:8).

"Ekipa Belgije je veliki favorit i imaju najbolju igračicu Evrope koja apsolutno dominira i potpuno zasluženo su došli do ove pobede. Ovo je realnost. One su nas, kao mi onda Slovačku, spustile na zemlju još u prvoj četvrtini i uz to imale 60 odsto za tri poena, a mi sve promašili. Teško je pričati o bilo čemu kada izgubiš 40 razlike. Čestitam Belgiji, jasno je zašto su glavni kandidati za zlato", istakla je selektorka Srbije.

Naglasila je da nije postojala šansa da Srbija danas pobedi.

"Teško je. Imamo igračice koje su već igrale velika takmičenja i šok je kada si svestan da nemaš više taj neki tim koji može da dobija ovakve utakmice. U svakom slučaju čestitam im, a mogle smo da budemo bolje i jako je ružno da izgubite sa ovakvom razlikom. Mislim da je svima jasno da nije postojala nikakva šansa da Srbija pobedi", zaključila je Marina Maljković.