23. maj 2024 14:31

Sferopulos uoči meča sa FMP-om: Moramo da budemo koncentrisani

Izvor: TANJUG

podeli vest

Sferopulos uoči meča sa FMP-om: Moramo da budemo koncentrisani

Foto: TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ

BEOGRAD - Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je danas da njegov tim mora da bude koncentrisan i da se drži plana igre u meču sa FMP-om.

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće sutra od 20.30 časova u hali "Aleksandar Nikolić" ekipu FMP-a u prvoj utakmici polufinala plej-ofa Superlige Srbije, uz besplatan ulaz za navijače. Polufinalna serija se igra na dve pobede.

"Igramo prvu utakmicu polufinala Srpske lige. Prva stvar koju moramo da uradimo je da okrenemo novi list i stranicu naše knjige. Izuzetno poštujemo ekipu FMP-a znamo da imaju ekstra motivaciju. Zato moramo da budemo vrlo koncentrisani, da se držimo našeg plana i igramo našu igru", izjavio Sferopulos za klupski sajt.

O očekivanjima pred utakmicu govorio je i prvotimac Crvene zvezde Dejan Davidovac.

"Znamo kako igra ekipa FMP-a. Namučili su nas u Kupu Radivoja Koraća, tada smo utakmicu rešili u našu korist u poslednjim minutima. Moramo da odigramo maksimalno koncentrisano i fokusirano i nametnemo naš ritam igre. Naši navijači su sjajni iz utakmicu u utakmicu i ne sumnjam da ćemo imati veliku podršku sa tribina i u predstojećoj utakmici", zaključio je Davidovac.

Druga utakmica biće odigrana u ponedeljak od 18 časova, a domaćin će biti ekipa FMP-a.