13. decembar 2023 11:58

Kompanija "Roaming networks" uz Odbojkaški savez Srbije

Izvor: TANJUG

podeli vest

Kompanija "Roaming networks" uz Odbojkaški savez Srbije

Foto: Odbojkaški savez Srbije

BEOGRAD - Kompanija "Roaming networks", jedna od vodećih u regionalnom IT sektoru i Odbojkaški savez Srbije (OSS) potpisali su danas ugovor o saradnji.

Svečana ceremonija održana je u beogradskom hotelu M, a ugovor su potpisali direktor operacija u kompaniji "Roaming networks" Mihajlo Mrđa i predsednik OSS Đula Mešter.

"Velika mi je čast i zadovoljstvo da potpišem ugovor o saradnji sa Odbojkaškim savezom. Naša kompanija je jedna od vodećih sistemskih integratora na polju tehnoloških infrastruktura, sa 800 zaposlenih u šest zemalja regiona", rekao je Mrđa.

Odluka da potpišemo ovaj ugovor bila je laka jer je naš novi predsednik Dragoljub Zbiljić proveo pet sezona na čelu OK Vojvodina, dodao je Mrđa.

"U prvim razgovorima smo došli na ideju da pomognemo OSS. Radujemo se saradnji i nadamo se da ćemo se u narednom periodu radovati uspesima naših odbojkaša i odbojkašica", istakao je Mrđa.

Nekadašnji reprezentativac, a sada prvi čovek OSS, Đula Mešter naglasio je zadovoljstvo zbog ugovora sa još jednim poznatim brendom.

"Sportisti su naši najbolji ambasadori, poznato je da su naše odbojkašice dva puta zaredom svetske prvakinje, a to ne bismo uspeli bez podrške države i naših kompanija. Sledeće godine čekaju nas OI u Parizu, ženska selekcija se već plasirala, muška se bori, a od aprila ćemo imati 10 selekcija u pogonu i potrebna nam je podrška", rekao je Mešter, uz konstataciju da je saradnja OSS i kompanije "Roaming networks" prirodna saradnja.