31. januar 2024 14:34

Teniska Dejvis kup reprezentacija Srbije posetila SOS Dečije selo u Kraljevu

Izvor: TANJUG

podeli vest

Teniska Dejvis kup reprezentacija Srbije posetila SOS Dečije selo u Kraljevu

Foto: TSS/Ivan Radošević

KRALJEVO - Teniska Dejvis kup reprezentacija Srbije posetila je danas SOS Dečije selo u Kraljevu i prisustvovala radionici štićenika.

Dejvis kup reprezentacija Srbije je pored treninga provela dan i u druženju sa decom.

"Prvo su na prvom treningu u danu imali podršku predškolaca iz PU 'Čuperak' iz Kraljeva. Videli su kako treniraju reprezentativci Srbije i obećali su selektoru Viktoru Troickom da će zdušno da bodre Srbiju u duelu sa Slovačkom", navodi se u saopštenju TSS.

Dejvis kup reprezentacija Srbije je potom obišla SOS Dečije selo u Kraljevu.

"Deca su napravila prava mala umetnička remek dela, dočekali su reprezentativce tortom Srbija u bojama naše trobojke i imali su sijaset pitanja za čitav tim", ističe se u saopštenju.

"Nema mesta na kome bismo danas radije bili nego ovde. Sve što smo videli u Dečijem selu izgleda sjajno i nadam se da će nas svi odavde bodriti u meču sa Slovačkom sa tribina", poručio je selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Trocki.

On je potom predao dres sa potpisima reprezentativaca Srbije direktorki SOS Dečijeg sela u Kraljevu Biljani Zorić Dimić.

"Nadam se da će posle ovakve značajne posete neko od dece da nastavi da se bavi sportom, pre svega tenisom", poručila je Biljana Zorić Dimić.

Meč između Srbije i Slovačke u kvalifikacijama za Dejvis kup biće odigran drugog i trećeg februara u Kraljevu.