21. mart 2023 12:49

Nemanja Stanojević: Vaterpolisti Radničkog ići će na pobedu protiv Dinama u Tbilisiju

Izvor: TANJUG

podeli vest

Nemanja Stanojević: Vaterpolisti Radničkog ići će na pobedu protiv Dinama u Tbilisiju

Foto: Shutterstock.com/Zsolt Biczo, ilustracija

KRAGUJEVAC - Vaterpolista Radničkog Nemanja Stanojević izjavio je danas da se njegov klub neće predavati sve dok bude imao teoretske šanse za plasman na "Fajnal ejt" Lige šampiona.

Radnički je šesti na tabeli grupe A sa devet bodova. Radnički će sutra gostovati Dinamo u Tbilisiju desetom kolu grupe A Lige šampiona.

"Utakmica dolazi u nezgodnom periodu posle obaveza nekoliko igrača u reprezentaciji. Nismo bili kompletni, imamo i nekih zdravstvenih problema, ali smo favoriti i pokušaćemo da potvrdimo tu ulogu i ostanemo u borbi za 'Fajnal-ejt'. Teoretske šanse za to još postoje, mi sigurno nismo odustali i nećemo se predavati do kraja", rekao je Stanojević, prenosi zvanični sajt kragujevačkog kluba.

Radnički je u prvom meču odigranom u Kragujevcu pobedio 11:10.

"Ekipa Dinama je sačinjena od gruzijskih reprezentativaca, uz nekoliko igrača sa ovih prostora i nikako nije za potcenjivanje. To su pokazali i na našem bazenu, gde smo se do samog kraja borili da osvojimo bodove, ali i u Hanoveru, gde su u prethodnom kolu proslavili prvu pobedu. I u Podgorici se videlo da je gruzijski vaterpolo u usponu i nema sumnje da nas posle dugog i napornog puta očekuje jako teško gostovanje sa kog ćemo pokušati da se vratimo sa nova tri boda", zaključio je Stanojević.

 Utakmica između Dinama i Radničkog biće odigrana sutra od 16 sati u Tbilisiju.