23. maj 2023 14:27

Nemanja Stanojević: Nadam se da ćemo se prikazati u što boljem svetlu na meču u Atini

Izvor: TANJUG

podeli vest

Nemanja Stanojević: Nadam se da ćemo se prikazati u što boljem svetlu na meču u Atini

Foto: Shutterstock.com/PROMA1, ilustracija

KRAGUJEVAC- Vaterpolista Radničkog Nemanja Stanojević izjavio je danas da veruje da će njegov tim odigrati dobar meč protiv Vuljagmenija u poslednjem, 14. kolu grupe A Lige šampiona.

Radnički će u sredu od 18 sati gostovati ekipi Vuljagmenija. Radnički je šesti na tabeli grupe A sa 12 bodova i izgubio je sve šanse za plasman na F8. Vuljagmeni je četvrti sa 17 poena.

"Mislim da smo u seriji za treće mesto u SLS koje donosi kvalifikacije za LŠ, protiv Partizana, najbolje pokazali koliko nam znači učešće u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju i koliko rastemo kroz njegove utakmice. Odigrali smo borbeno, sa dosta želje, i uprkos svim problemima uspeli da osvojimo bronzu. U poslednje vreme smo podigli formu, upisali pobedu i u Hanoveru, a nadam se da ćemo u takvom ritmu nastaviti i u Atini i da ćemo se prikazati u što boljem svetlu na zatvaranju sezone", rekao je Stanojević, prenosi zvanični sajt Radničkog.

Radnički i Vuljagmeni su u prvom delu sezone u Kragujevcu odigrali bez pobednika, 9:9.

"Vuljagmeni je odlična ekipa, sastavljena od vrlo kvalitetnih domaćih igrača, uz dodatak dvojice Amerikanaca i našeg trenera Vladimira Vujasinovića. To su pokazali plasmanom na F8, ali i u našem prvom duelu u Kragujevcu, u kom smo na kraju osvojili samo bod, što nas je na kraju, uz još par kikseva, koštalo završnog turnira", zaključio je Stanojević.