13. jul 2023 10:09

Selektor vaterpolista Srbije Uroš Stevanović saopštio spisak igrača za SP

Izvor: TANJUG

podeli vest

Selektor vaterpolista Srbije Uroš Stevanović saopštio spisak igrača za SP

Foto: Shutterstock.com/PROMA1, ilustracija

FUKUOKA - Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Uroš Stevanović saopštio je spisak od 15 igrača koji će nastupiti na predstojećem Svetskom prvenstvu u Fukuoki, saopštio je danas VSS.

Na spisku se nalaze: Branislav Mitrović, Vladimir Mišović, Strahinja Rašović, Marko Radulović, Sava Ranđelović, Đorđe Lazić, Vuk Milojević, Radomir Drašović, Nikola Jakšić, Filip Janković, Nemanja Ubović, Đorđe Vučinić, Vasilije Martinović, Marko Dimitrijević i Bogdan Gavrilović.

U stručnom štabu pored Uroša Stevanovića su treneri: Stefan Ćirić, Darko Bilić, Žarko Petrović, Miloš Ostojić, kondicioni trener Dajana Zoretić, fiziterapeuti Vladimir Radović i Aleksa Nikolić i doktor Nikola Repac.

Srbija će na SP igrati u grupi sa Španijom, Crnom Gorom i Južnom Afrikom. Srbija će prvi meč odigrati 17. jula protiv Španije u 13.30 časova po centralnoevropskom vremenu, a dva dana kasnije sastaće se sa Južnom Afrikom u 10.30 sati. Izabranici Uroša Stevanovića će poslednji meč u grupi odigrati 21. jula sa Crnom Gorom od 6.30 časova.

SP u Fukuoki će biti održano od 14. do 30. jula.