21. decembar 2022 11:26

Novogodišnji karavan Dunav osiguranja obradovaće 4.500 mališana širom Srbije

Izvor: TANJUG

podeli vest

Novogodišnji karavan Dunav osiguranja obradovaće 4.500 mališana širom Srbije

Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

BEOGRAD - Novogodišnja akcija darivanja paketića deci širom Srbije je jedna od brojnih aktivnosti namenjenih deci koje kompanija Dunav osiguranje organizuje pod okriljem projekta društvene odgvornosti "Prijatelji detinjstva", a ove godine paketiće će dobiti

4.500 mališana širom Srbije, rekla je direktorka Centra za korporativni marketing Dunav osiguranje Maja Marković.

"Pod okriljem svog omiljenog projekta društvene odgvornosti 'Prijatelji detinjstva" i ovog decembra ćemo našim najmlađim prijateljima kojima je naročito potrebna pažnja i podrška pokloniti paketiće, kojima želimo da im donesemo radost, izmamimo koji osmeh i ulepšamo praznike", rekla je Markovićeva.

Novogodišnji karavan će obuhvatiti 4.500 mališana iz 140 ustanova širom Srbije.

"To su ustanove za nezbrinutu decu, centri za socijalno staranje, škole, prihvatilišta i specijalne bolnice za lečenje dečjih bolesti. Na ovaj način kompanija Dunav osiguranje iz godine u godinu gradi i jača prijateljstva sa najmlađima, sa onima na kojima budućnost ostaje", zaključila je Markovićeva.

Novogodišnji karavan Dunav osiguranja kreće iz Savskog parka, gde je smeštena najlepša zimska bajka, u kojoj će posetiocu tokom praznika moći da uživaju u prazničnim događajima i veseloj atmosferi.

Odatle će kombi opremljen slatkim darovima i igračkama krenuti na svoj put, kako bi do novogodišnje noći stigao do dece iz najudaljenijih mesta širom zemlje.