22. mart 2024 13:59

Milan Nikolić: Specijalna ponuda AMSS i AMS Osiguranja tokom trajanja Sajma automobila

Izvor: TANJUG

podeli vest

Milan Nikolić: Specijalna ponuda AMSS i AMS Osiguranja tokom trajanja Sajma automobila

Foto: Tanjug video

BEOGRAD - Generalni sekretar AMSS-a Milan Nikolić pozvao je sve posetioce Sajma automobila DDOR BG Car Show 08 i Međunarodnog sajma motocikala "Motopassion" da posete štand AMSS-a i da se upoznaju sa specijalnom ponudom koju su AMSS i AMS Osiguranje pripremili tokom trajanja sajma.

"Uz lep provod na našem štandu, posetioci mogu oprobati svoje vozačke sposobnosti na simulatoru, mogu učestvovati u nagradnoj igri. Svakako najvažniji deo jesu popusti koje naši građani mogu da iskoriste ovde, kako za naše pakete pomoći na putu, za koje ovde dajemo popust od 30 odsto, a i na našem webshopu", rekao je Nikolić za Tanjug.

NIkolić je dodao da je AMS Osiguranje pripremilo i popust od 30 odsto za Kasko polise.

"Kada je u pitanju pomoć na putu, po specijalnim cenama nudimo Super članski paket i Premium Evropa članski paket. Pozivam sve građane da dođu, da se upoznaju, da se uvere kakve benefite za simboličnu cifru na godišnjem nivou mogu da obezbede za svoje automobile", rekao je Nikolić.

Specijalni gost AMSS ove godine na Sajmu automobila bio je i evropski šampion na brdskim stazama srpski automobilista Nikola Miljković.

Miljković je za Tanjug istakao da sa AMSS-om sarađuje već dugi niz godina i da su mu bili najbitnija podrška tokom karijere.

"Moja najbitnija podrška u celoj karijeri je svakako AMSS, prvenstveno jer je automobilizam tehnički sport koji iziskuje dosta finansija i oni su mi glavni i generalni sponzori. Želeo da pozovem sve posetioce sajma da dođu na štand AMSS gde će dobiti pogodnosti za članstvo, ali i da se oprobaju na simulatoru, na kome i ja treniram čitave sezone da bih bio spreman za trke", rekao je Miljković.