23. mart 2023 13:23

Mladić povređen u nesreći u Uzićima životno ugrožen

Izvor: TANJUG

podeli vest

Mladić povređen u nesreći u Uzićima životno ugrožen

Foto: Tanjug video, arhiva

POŽEGA - Mladić M.P. (27) povređen u jutrošnjoj saobraćajnoj nezgodi na putu Užice-Požega životno je ugrožen zbog višestrukih povreda i u toku je njegov transport u Klinički centar u Kragujevcu, potvrdila je za Tanjug zamenica načelnika urgentne službe Opšte bolnice Užice Ana Šibinac.

"Mlađi muškarac, 27 godina, primljen je sa teškim telesnim povredama glave, vratnog i lumbalnog dela kičme i ekstremiteta kao i hirurškim povredama. Konzilijarno je odlučeno da se pacijent transportuje u Klinički centar u Kragujevcu", objasnila je Šibinac.

 

Vozač automobila M.M. (75),u kojem su bili povređeni, u užicku bolnicu stigao je politraumatizovan sa višestrukim povredama glave i ekstremiteta, pokušana je reanimacija, ali su lekari u 09.48 konstatovali smrt.

Vozač kombija S.Z.(53), sa kojim se sudario automobil, u bolnicu je dovezen u stabilnom stanju zadobio je lakse telesne povrede i nakon dijagnostike pušten je na kućno lečenje. Prethodno su lekari na mestu sudara konstatovali smrt starije žene.

Sudar se dogovdio jutros na putu Užice-Požega u mestu Uzići kada se putničko vozilo marke zastava direktno sudarilo sa kombijem pri pokušaju da pretekne kamion.